iPhone-mānija nograuj Apple serverus

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas iPhone-mānija nograuj Apple serverus

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

[imgl]https://notepad.lv/bildes/atteli/20080714183603502.jpg[/imgl]Ar milzīgu ažiotāžu 11. jūlijā sākās jaunā Apple telefona iPhone 3G tirdzniecība lielākajā pasaules daļā. Cilvēki stāvēja rindās stundām un pat dienām. Tā kā pēc noteikumiem jaunie telefoni ir obligāti jāaktivizē veikalā nevis pircēja mājās plus vēl tika izlaista atjaunināta programmatūras versija vecākiem Apple telefoniem (v2.0), tad serveri pārslodzi neizturēja. Daudzi telefonu lietotāji palika ar nestrādājošiem aparātiem, jo atjaunināšanas laikā serveri “uzkārās”.

Pēc programmas atjaunināšanas mēģinājuma caur iTunes telefoni pārstāja zvanīt, ar tiem vienīgi varēja izsaukt palīdzības dienestus. Uz displeja parādījās sekojoša kļūda:

[img]https://notepad.lv/bildes/atteli/20080714182211645.jpg[/img]

Protams, visas kļūmes tika ātri novērstas, bet priecīgākais fakts ir tas, ka iPhone jau ļoti drīz tiks tirgots arī Latvijā, pie tam tas būšot par ražotāja ieteiktajām cenām (199 USD). Izplatīšanu un apkalpošanu uzņēmies mobilais operators LMT.

[img]https://notepad.lv/bildes/atteli/20080714183305598.jpg[/img]

Avots

deivs001
    Participant

Tad jau katram trešajam būs iPhone 2.0. Tas nekam neder!

sir_irius
    Participant

Kāpēc neder? kas par to, ka katram 3…? 🙂 (es arī domāju viņu pirkt… 😀 )

deivs001
    Participant

Personīgi man gribas atšķirties no lielās cilvēku masas.

sir_irius
    Participant

Ja vēlies atšķirties, nopērc pirmo nokiu [img]https://www.jancorver.org/ombouw/nokia/img/nokia.gif[/img]

Tad uzreiz busi atšķirīgs… 😉

Foxsk8
    Participant

Ja Latvijā ienāks Tas “Ītelefons”, tad visiem pārējiem modeļiem vienkārši nokritīsies tirgus vērtība, jo kāpēc gan pirkt kaut kādu nokia telefonu, ja varu dabot krutu Iphone telefonu par tādu pašu naudu.

Domāju, ka šeit saksies tas pats, kā OS karos, ka nu tagad lielais Magnāts būs Apple, bet mazie tiks nospiesti.

Pagaidīšu 3 – 4 gadus un dabošu to pašu telefonu vēl par lētāku naudu.

karnaiss
    Participant

es lai atskirtos un nebutu katrs 3. pirksu iphone kolnu… 😀

Foxsk8
    Participant

Pag, kādus pāris gadus, iekš “Lombjiem” varēsi pa lēto viņu dabot. Es vismaz pāris gadus lietošu savu Nokia 5500 Sport, pirmais telefons, kas man pilnībā patīk.

aldizz
    Participant

man ir veC klucis ko jau lietoju 4 gadus.. 🙂 gprs, kamera, p[olifonija, mms, sms un paC galvenais ka var normali pavaniit.. vel infrasarkanais ja grib kadam kko nochiept.. bet kam tas vajadziigs – ir pc usb kabelis! 😉 viss.. un es ta juutu ka jau tagad es ir atskirigs, visi brinas ka uz tik veca klucha speju kko darit – a man azarts, ar jamo novazaaties veel iilgi un dikti, kamer gsm tiikls mani nepasutis paris majas talak! 😀 🙂

mjaa.. un esmu ciuveks kuram tiesham interese galvenais zvanishana [lietoju amigo + bifri] un galu galaa sms… 🙂 Vairak no normala telefona neko dizhu nevajag – kam to mp3 skanju.. un n-tos GB.. 🙂 Labaku kvalitati sha vai ta var izdziit no profesionala playera! 🙂

marr
    Participant

Es arī iestātos tajās rindās, kas pēc iphone neskrietu. Pāris mēnešus atpakaļ paņēmu nokia e51, pilnīgi pietiek, pie tam, par tagadējo iphone no lietotājiem ne tikai tās labākās atsauksmes ir dzirdētas. Protams, ja LMT tirgos to pa 100 Ls, tad nenoliedzami, daudzi viņu nopirks. Pēc pāris gadiem iphone vairs nebūs tas, kas iphone tagad, līdz ar to arguments, ka kāds pagaidīs nav vērā ņemams 😉

Foxsk8
    Participant

Es piemēram neesmu no tās šķiras, kas lielās, izrādās, tātad Iphonu, ja pirktu, tad pirktu tikai priekš sevis, nevis priekš tā, lai palielītos un būtu baigais vecis.

msh
    Participant

sir_irius wrote:

Ja vēlies atšķirties, nopērc pirmo nokiu

Tad uzreiz busi atšķirīgs… 😉

Tā nav pirmā klucija, pirmā klucija bija iebūvējama mašīnā 😀

sir_irius
    Participant

hmm, kur to kautko tamlīdzīgu esi dzirdējis? nokiu iebūvēja automašīnās…? njāa… o_O

un, btw, te iet runa par mobilo telefonu, nevis katkādu mašīnā bāžamo…

preddetor
    Participant

Nu labi, sir_irius… Iespējams, ka ne gluži nokiu, bet pirmos mobilos telefonus gan… Rakstā tas gan nav pieminēts, bet viss sākās ar mašīnās iebūvējamiem mobilajiem telefoniem.

https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_mobile_phones

edugarsb
    Participant

Es domāju – ka ja jau viņi būs tik lēti ta jau būs jāpaņem. Jau gribēju labu laiku atpakaļ ņemt – kad tikko viņš bija iznācis, bet palasiju komentārus ko jaunie īpašnieki par viņiem runāja – kaut kā pārgribējās maksāt tādu summu. Nu bet ja jau pa ~ 100Ls tad jau var paķert 🙂

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?