Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › iPhone S4, kā viņu atbloķēt ?
Cik katra viedoklis būs subjektīvs- tas jau būs cits jautājums. Ja uzskati, ka tas ko es rakstu neatbilst patiesībai, tad neņem vērā manu kritiku.
Bet vai tik tu neesi tas, kurš ir gatavvs pārdot preci par stipri lielāku cenu nekā tā ir vērta cilvēkiem, kas īsti neorientējās cenās ?
Un jā, es esmu jauns un stulbs. Nu bet patieisi, jauns un stulbs.
reku.. vai ta nevar redzēt?
[spoil][img]
Paņēmu kafiju, uzkožamos un nolēmu paskatītie, kas jauns forumā…un beidzot izlasīt nelasītās tēmās, sāku ar “iphone atbloķēšanu”.
Ahs..labi, ka paņēmu kafiju un uzkožamos 😀
Tieši šodien darbā domāju, ka vajag uz nedēļu aizceļot no Latvijas, nevar vairs izturēt apkārt negatīvi šķībos ģīmjus… Vienkārši gribas prom! Jūtos kā slazdā un apkārt cilvēki, kurus ne redzēt ne dzirdēt negribas.
Starp citu šo telefonu iespēja elementāri atrast pēc UDID koda, šī gudrā iOS5 telefonā saglabā un ir iespēja nolasīt visu tavu GPS datu lokācijas vēsturi attālināti, kaut 10 reizes OS sistēmu esi pārinstalējis, galvenais kaut esi kaut reizi pieslēdzis iTunam, talāk tas kurš pazaudēja telefonu uzraksta Apple servisa centram, nosūtu pirkšanas papīrus un līgumu ar LMT un šo telefonu viegli atrod pie tevis vai pie tava pircēja tālāk viņa vēsturē redzama visa ceļošana no tevīm. Vismaz man tas nesagādātu grūtības ja tā būtu mana truba un varētu pie tava pircēja un pēc tam pie tavām mājas durvīm pieklauvēt, ups surpise!
Preses relīzes