Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › iPhone tiks pie jaunas grafiskās vides
Mainstream
iOS lietotāja saskarne nav būtiski mainīta kopš pirmā iPhone 2007. gada. Tad tā vēl saucās iPhone OS. Daudzi uzskata, ka laiks ieviest plašāku viedtālruņa personalizāciju. Š obrīd bez mājas un bloķēšanas ekrānu fona nomaiņas lietotāji neko daudz izmainīt nevar.
Kā ziņo Džons Grūbers, bloga Daring Fireball autors, īpaši drošības pasākumi vērsti pret darbiniekiem, kuriem praksē jātestē lietotāja saskarne ārpus Apple ciemata. Viņu iPhone ekrāniem uzlīmētas īpašas polarizācijas plēves, kas neļauj skatieniem no malas neko ieraudzīt. Bez tam iOS 7 izstrāde esot stipri iekavējusies; komandas pastiprināšanai daļa OS X 10.9 izstrādes inženieru pārmesti
Attēlos: tie nav iOS 7 UI foto, bet tikai idejas, kā tas varētu izskatīties

jaunais interfeiss tiekot taisīts pēc Windows 8 Modern UI dizainiskā parauga
Nuu… M$ vietā es viņus jau sen būtu iesūdzejis un izjājis par ideju zagšanu (tāpat kā viņi būtu jau sen izdarījusi ja kāds paņemtu ideju no viņiem) kautgan neviena kompanija laikam nav tik stūlba lai ko tādu izdomātu… tikai apple ko tādu var izdarīt….
P.S. Man Chrome pēc jaunākā updeita nedaudz smird pēc metro, dropdown izvēlnes gan settings, gan bookmark mapēs ir ar lielām atstarpēm, vai tik nebūs priekš metrofīļu tuklajiem pirkstiem? 😀
Riebjās šitā metrofikācija. Citiem jau nevajadzēja līdzi skriet. 😐
Es, piemēram, MS Office 2013 palietot nevaru, man no tām superprastajām, robustajām izvēlnēm acis kožās laukā, 2010 vēl bij mierīgi, vēsi, patīkami toņi.

Gan jau daudzas idejas paņems no Holo dizaina valodas Androidam
P.S. W8 – nu čista tas pats Win 3.1, tik gads kalendārā – 2013.-tais.
Preses relīzes