Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Audio/Video/Foto un TV › Ipod touch neslēdzas iekšā!
Labojums:
P.S. Jaunzem, sataisi linku parakstā – neiet kā vajadzētu…
Labojums:
Starp citu, piemēram, oficiālās vēstulēs tas ir pat obligāti… bet to Tu jau nezināji. Vari uztvert to kā Manu centienu būt oficiālam!
Pat oficiālās vēstulēs ar lielo burtu jāraksta tikai viens no šiem vietniekvārdiem, izskatās, ka Jūs sirgstat ar pamatīgu egoismu, ja izceļat pirmās personas vietniekvārdu. Nu ko, Es beidzu.
P.S. “To” nav jāraksta ar lielo burtu. Pārējais Tev ir padevies labi, Elvij!
Es taču neesmu cirvis no philadelfijas, kas pēc tam, kad ierīcei izbeidzas aķis, aizlidina to musara virzienā :>
P.N. Par mašīnām tev ir tikpat sūdīgas zināšanas kā par IT, ja ne vēl sūdīgākas 😀 Nerunājot jau par pieredzes trūkumu par aizkostā ābola ierīcēm :>
Es nebraukāju ar veciem krāmiem, Golfiem un citiem sūdiem…pēc tā var redzēt kāds esi īsti speciālists. Man ir Ipad vecais modelis un Ipad2, kad baterija ir tukša ievietoju to USB portā un viss notiek varu to uzreiz lietot, nezinu par kādiem Ķīnas pakaļdarināumiem tu runā?
[youtube]
Starp citu, patlaban es taisni taisu sava 5G video darbības laika testu, kurš noteikti beigsies pēc kādām 16 stundām [jau notiek kādas 3 stundas], pēc tam pacentīšos uzfilmēt tev par godu kā izskatās kad īpoc ir izlādējies :>
Un par tiem golfiem un to visu pārējo – nu jā, nav jau grūti iztēloties, ar ko tu brauc, ja tu tiešām esi tāds, kā tu liec iztēloties – ar kaut kādu laķētu amūrikāņu miseni ar V6 motoreli, tomātkārbu, priekšas bezpiedziņu, ļumīgu un mīkstu piekari un tādiem pašiem ķebļiem, jeb kā klarksons teiktu, rubbish, rubbish, rubbish. Bet tev kā autolāmei pačukstēšu priekšā ka arī svaigai amūrikāņu misenei var izlādēt aķi tieši tāpat kā kaut kādam otrajam golfam – pārāk ilgi klausoties ramštaina “america” ar iekšā esošo maģi :> Vienīgā starpība būs izlādes ātrums, jo rubišā jau būs rijīgāks maģis nekā golfā 😀
======
Tak tev saku manam 1 iPadam ir akulumātors totāli nobeidzies tur 0, pieslēdzoties pie USB tas pēc 5 sekundēm iestartējas un var to lietot pieslēgtu pie USB kabeļa, baterijas barošanas kabelīts iekšpusē novienots nost pavisam un vajag te visiem ar saviem stāstiem batonus spraust…ja vēlies brauc uz USA savāc to pa brīvu un pats pārliecinies.
Preses relīzes