IRC kanāls #php – web izstrādātājiem

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Noderīgas saites IRC kanāls #php – web izstrādātājiem

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Anonīms
    Neaktīvs

Š ī informacija būs derīga visiem, kuri aizraujas ar WEB veidošanu un tamlīdzīgi. Ja lietojam IRC , serverī chat.118.lv tapis jauns kanāls – #Php . Kanāls paredzēts visiem web veidotājiem pieredzes apmaiņai, palīdzībai lapu veidošanai etc. 🙂 Ja kanals iegūs kautkādu popularitāti, tam būs pastāvēt 🙂 Bet ja atsaucība nebūs, tad paši saprotam. Ideja, man domāt nav peļama. 🙂 Ceru Samurajs un Foxis piedos man šo nelielo spam 😀 Visi laipni lūgti 😛

samurajs
    Participant

Tak šito pie noderīgiem linkiem vajadzēja likt. Pārvietots.

Anonīms
    Neaktīvs

🙂

Loading
    Participant

Pāris gadus atpakaļ arī bija tāds čats, bet tur reali bija sēdētāji, nevis cilvēki, kuri varēja palīdzēt ar kodiem.

Anonīms
    Neaktīvs

es ja varu palīdzu 🙂 un meģinu savakt arī zinošus cilvekus , kuri patiešām ar to pro limeni nodarbojas un varetu konsultet 🙂

drono
    Participant

Starp citu, kas ir noticies ar lv.php.net? Neiet viņš nu jau labu laiku.

Ja meklē info par kādu funkciju iekš php.net viņš jau arī redirektē uz lv.php.lv un neko nerāda. Katru reizi jāpalabo adrese uz kādu de vai ko taml. 🙁

m*****
    Participant

Man iet gan lv.php.net gan lv2.php.net

kanāls ieliktsl istē, bet parasti šitād Latvijā baigi nīkuļo. Un irc by default ir sviesta dzīšanai.

Creep
    Participant

Lai cik man būtu noriebusies programmēšana, nevaru izmest no prāta domu, ka kādreiz būs jāuztaisa kāds advancēts čats, lai nebūtu šitās čakarēšanās ar irc un tā tālāk visiem. Diemžēl, ar IE nekad nestrādā tas, ko taisu ar ajax 😀

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā