Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Irek.lv: WEB lapu hostings
Mūsdienās tik tiešām ir problēma atrast ko lētu un labu, it sevišķi, ja runa iet par tām “Ķīnā ražotām precēm”, kuras parasti mēdz tikai izskatīties labi. Taču cilvēki atrod un atradi arī Tu!
Kā mēs to varam pierādīt?
Pavisam vienkārši! Mēs piešķirsim Tev 15 dienas mūsu pakalpojuma iemēģināšanai – ja iepatiksies, ņem tik ciet! Ja tomēr ar šo laiku būs par maz, vari pieprasīt arī pagarinājumu, taču, protams, ne pārāk lielu. Haļavšikus ilgi neturēsim.
Iespējamās problēmas (kur nu gan bez tām) risināsim pavisam draudzīgi, lai gan tādas varētu būt ļoti reti. Pie velna visu formālo izturēšanos, tāpat taču visiem nesakam Labdien. Ērtāk un patīkamāk būs, ja teiksim viens otram ÄŒau!
Plašāk par mums un mūsu piedāvātajiem pakalpojumiem variet palasīt sīkāk pārējās sadaļās. Gribās būt nedaudz bezkaunīgiem un likt Tev arī nedaudz paklikšķināt, he he.
Ar cieņu,
nekas nav teikts par serveru konfigurāciju, bet cena izskatās aizdomīgi zema un apraksts nenopietns.
smells like tiigjereens
To azazul. Vairums firmas tik aiz saviem teksiem ir aizslēpušās, kur teksts pievilina klientu. Mūsu teksts ir atkālts un patiess.
Loģiski, ka tā tak firmas tekstus neviedo. 😀 😀 :duno:
Statistika, vidēji 2 klienti nedēļā. Hostējās ap 100 lapām.
Iekš sasodītās LV visi plēš tādus skaitļus, ka bail, tikai tāpēc, ka kaste atrodās iekš LV teritorijas.
Gribiet ņemiet, neņemiet. Brīva izvēlne.
P.S. Esmu tikai menedžeris, par ko saņemu algu.
Izvēlies
Iekš sasodītās LV visi plēš tādus skaitļus, ka bail, tikai tāpēc, ka kaste atrodās iekš LV teritorijas.
Un kur atrodas jūsu “celerons”
no.lv ir drausmīgākais augonis LV internetā. punkts
Kāpēc? Pamato ,es varu pamatot ka ir labs! Lietoju jau gadu! Un problēmu nav bijis! Cenas lētākās Latvijā! Un ak tu tētiņneierobežots trafiks!
irek.lv 25 GB trafika ierobežojums ,pie mūsdienu resursiem tas ir smieklīgi! Pārējais izskatās sakarīgi!
Rēali, iedomājies 15 Ls no klienta, mums adminiem mēs esam divi, katram 4 Ls uz rokas paliek. Uz gadu 4 Ls. nevis mēnesī.
Wuu, viss ir ok ar no.lv, tikai nebrīnies, ja kādā jaukā dienā, visu Tavas lapas db, varēs novilkt dc.
Nepaliec smieklīgs! Ja tev vajag es tev tagad iedošu visu db 😀
To foxsk8
Kāpēc? Pamato ,es varu pamatot ka ir labs! Lietoju jau gadu! Un problēmu nav bijis! Cenas lētākās Latvijā! Un ak tu tētiņ neierobežots trafiks!
Es pat nezinu kur sāks.
* es nespētu uzticēt savu lapu adminam, kuram galvā ir salmi
* tiigjereena track-record ir vienkārši baismīgs
* serveru drošība ir NEKÄ€DA
Cik debīlam ir jābūt adminam, lai htdocs forderi ar ntajiem fostiem šārētu DC ?
Un vēl pirms gada, jebkurš lietotājs varēja piekļūt visu citu lietotaju failiem, jo neeksistēja nekāda jail/sandbox .. nekas.
Diemžēl nekādi nevaru vecā
Kaut kā tā …
P.S. pašķirstīju
Bezmaksas hostings uz no.lv par latu
Publicēts: 2003
Un visur citur ari tiek apskatīti 2003 gada notikumi!
Pirms sakiet kādu kritiku, lūdzu, izmantojiet savu pieredzi, nevis viena tante teica.
Preses relīzes