Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Operātori un Sakari › ISP centrā (Ģertrūdes iela)
LTC –
Vernet –
Dnet –
Prolain –
Pronets –
LTC ir stabilākais, bet pieejams vienīgi DSL
Labākais izskatās Vernet. Kaut gan mājas lapa ir kreisa, uz meilu atbildēja, ka piedāvā optiku ar 100 mbps par 13 Ls/mēn.
Dnet esot ok, tikai augsts price/performance.
Prolain un Pronets šķiet viena un tā pati kompānija, kaut gan atsauksmes atšķiras un Pronets izskatās labāk, tomēr abi ierobežojot ārzemju trafiku
So, kādas atsauksmes? Kuru izvēlēties?
Ä€, un vismaz reizi 2 nedēļās windows nobļāvās “IP Adress conflict” (man pie vada pa taisno piejūgts 1 kompis). Uz jautājumu supportam- wtf, šie iesaka atjaunot sistēmu. Uz nākamo jautājumu- kā to saprast, šie adbild- nu kā, windows update. Katras 2 nedēļas man konfliktēja IP, katras 2 nedēļas es zvaniju uz supportu, un katras 2 nedēļas šie man ieteica veikt windows update ar visu konfliktējošo IP.
Vispār baigais karš parasti ir ar tādiem kaktu kantoriem. Bet ja nav citu variantu, tad jāizvērtē prioritātes- cena/stabilitāte/ātrums.
Vēl kāda nianse par Prolain. Slēdzot ar šiem līgumu, pēc noklusējuma tas tiek slēgts uz 6 mēnešiem. Ja vēlies līgumu lauzt pirms līgumtermiņa beigām, Tev jāatmaksā atlikušā, pilno mēnešu abonēšanas maksu, summa
Preses relīzes