Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › IT ārpakalpojumu sniedzēji Latvijā
+ Kantoris par tām “garantijām” naudu iekasēs, bet kad pienāks laiks tad izdomās 17 otmazkas un iestāstīs ka pie vainas ir ForceMajor un velnezkas.
Vienu kantori, kuru tagad apkalpoju, sačakarēja un apkāsa tāds “DatorsTev”.
Es teu jau uzrakstiju – ja gribi darīt pareizi – uzmailo man.
Kautkādi klauni, vervelē kautkādu huiņu, kautko grib, bet grib darīt nevis pareizi, bet gan paši kautko nejēgā regulēt. Tādiem ākstiem vienkārši nav lemts. Latvieši.
shmarniidis:
[spoil][youtube]
Spriest tu arī izskatas neproti, jo IQ man ir krietni virs 100, runāju 4 valodās un tiktiešām protu arī industriālos automātikas skapjus labot. Izskatās ka dažiem vienkārši skauž.
Es arī varētu paņemt paspārnē vēl 15 kompīšus.. vienīgi Rīgā, jo tālāk mans skruvjgrieznis nevelk..
Vājprāts, cik simti datoru būtu jāuztur, lai nopelnītu mēnesī tos 800latus? 200-300 kompji?
Jāaizbrauc putekļus iztīrīt ir 2reiz gadā, ja nav iepirkti dārgie korpusi ar filtriem (kurus pats jūzeris var noņemt izklapēt) un tas noteikti būs lētāk man, da kautvai ar telti un veļuku :D, nekā kautkādam kantorim. Tie paprasīs par kilometriem un vel 20Ls par katru kompi, tā vienkārši, just for the hell of it. Apkalpoju firmu kura braukā pa Latviju bieži un piestrādāju velvienā firmā kura arī zibina apkārt vadus vilkt, nau problēmu ieskriet pa ceļam sataisīt kompi kautvai Alūksnē. Un tas noteikti nemaksās par kilometru gandrīz takša cenu 😀
Preses relīzes