Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › IT dūži investē superekonomiskas dušas izstrādē
Nebia (no itāļu val. “migla”) ir speciāls dušas uzgalis, kas parasto ūdens strūklu zem spiediena pārvērš sīkos pilienos, gandrīz vai miglā. Līdz ar to tiek apklāta lielāka ķermeņa virsma. Š āda metode nodrošina 70% ūdens ekonomiju; parasto 75 litru vietā pietiek ar 22. Bez ekonomijas šāda duša arī visai eleganti izskatās.
New York Times žurnālistiem bija iespēja izmēģināt jaunumu, un tas ieguva pozitīvu vērtējumu. Vienīgi izmazgāt matus ir ērtāk zem parastās dušas.
Es nezinu, kas ir Optrons un ko viņš dzērumā mēdz skaidrot, bet būtu interesanti paklausīties.
2. Tu apdzeries no alus.
Tātad tu neesi mūsu barā gaidīts.
1. Tu raksti tuftu internetā.
Un to man stāsta Latvijas diženākais trollis.
Tu apdzeries no alus.
Man ir pamatotas aizdomas, ka jūs abi ar Optronu arī, vēl vairāk, tev beton pat ir atmiņas zudums, jo neko vairāk par “Tas ir bullshit” tu neatceris.
Tātad tu neesi mūsu barā gaidīts.
Paldies Dievam!
MeistarsUnVergs, Crowkvalitatīvi
Protams, ja esi mežavecis un atnāc mājās, ar sveķiem un motorzāģa ekskrementiem aplipis, tad arī cisterna ūdens būs maz – papriekš vajadzēs apstrādāties ar terpentīnu.
Vai arī izdarīt kā tuvajos austrumos – ja nogriež krānam galu tad vairs nav jamazgajas 😀
Preses relīzes