Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › IT jomaa darba nav!
Darbu var atrast tikai caur paziņām. Tā tas ir bijis un būs.
piemēram, man lai cik arī liela alga nebūtu, ir nerakstītais likums dod visiem kukuļus lai tikai izvēlētos manus pakalpojumus. Vienkārši savādāk nevar. Jeb arī var sēdēt bez darba mēnešiem ilgi un paļauties uz to ko pats atradīsi facebook. Bet man jau cita darba niša, nekas gandrīz saistīts ar iT, ja neskaita grafisko dizainu un soc.mēdiju analīzi.
Mļa, “bagātie” letiņu viesstrādieki Britu salās skaita kapeikas, lai atļautos vizināties sabiedriskajā transportā. Arī zobus salabot ir pārāk dārgi.
Noteikti Shadijam paziņas Britu salās brauc ar liellitrāžas motoru rumakiem un labo zobus dārgākajās zobārstniecības klīnikās, taču es nezinu NEVIENU veiksmīgu piemēru, kur kāds no maniem emigrantdraugiem dzīvotu ārzemēs kā niere taukos. Turpretī tie, kuri paliek Latvijā un iegūst izglītību (tādu pieprasītu), pērk dzīvokļus un BMW padsmit tūkstošu euro vērtībā. Tāda ir tā aina, ko redzu sev apkārt. Protams, melnstrādniekiem Latvijā ir grūti, nenoliedzu, taču iespējas Latvijā ir pietiekami lielas darbaspēka trūkuma dēļ.
par sabiedrisko transportu vispār vāks. Cena priekš latvijas ir pārspīlēti sālīta ar visām dotācijām ko rigas dome katru gadu dāsni piešķir. Nezinu kā ir citur, bet UK dienas bilete 3 gadus atpakaļ bija ja nemaldos vidēji £2.50, (minimālā alga £800 strādniekam) un tas viss bez nekādām dotācijām. Rīgā ja monopola politkika, cik gadi pagājuši, nav neviena konkurenta, labojot ja kļūdos, bet ir tikai Rīgas satiksme. Toties ir nano-nahren-udens.
p.s. izvēloties motociklu ir ļoti interesanti, teiksim, kaut kādam harlija apdrošināšana ir £15 mēnesi, bet KTM 125cc būs pat £60.
p.s.s. Meksikā, kas ir apdrošināšana? wtf… ok kaut kāda ir tikai jauniem autiņiem kura neko īsti nemaz nesedz.
vot arī latvieša daba divos vārdos aprakstīta
lohiem lohu liktenis
Tā kā tolaik vēl nebija panesusies mikropseidodžipu mānija, tad bija arī spēcīgi jūtama pseidodžipu un džipu jūtami mazākā daļa uz ceļiem – nu pa kādam bija, bet lielākoties lauku rajonos, un lielākoties Land Rover Discovery. Tagad droši vien pa kādam mikropseidodžipam tur arī ir.
msh:
Tas jau pac pa sevi nau īpaši gudrs gājiens!
Tas jau tas pats kā rudenī aizbraukt uz Īriju 😀
P.S. Bet nu ar tām skolām ir reāla problēma, kuru neviens negrib atzīt. Tikko kādam ierunājies par izglītības bezjēdzību, tā uzreiz klapes uz ausēm un izliekas nedzirdam.
Š i te mūžigie studenti tikai gudri runāt prot, bet no kad jādara, tad nezin no kura gala sākt. Tieši mans piemērs, calītis trīs gadus nolauzis bugeta vietā tehniskajā.k. bet nevar skrūves taisni ieskrūvēt, rokas drebot… tādus tikai uz armiju par malto gaļu.
Tikai nevajag nepareizos 100gr, vajag tīru šnabi.
Atceros biju uz pārrunām vienā Rīgas datorkantorī, staigājām ar priekšnieku pa darbnīcu, pļāpājam par tehniskām lietām, viš sūdzās ka neviens kandidāts neder, neviens neko neprot. Es prasu – nu apmēram ko neprot, kā izpaužās? Š is saka, piemēram vītni uzķert neprot, nejēdz viegli pagriezt skrūvi atpakaļ, bet skrūvē taka Š—eģipseni. Traki.
msh: saprotu, vietējie noteikti dzīvo ok, taču tracina mani tie latvju emigranti, kuri mums – Latvijas iedzīvotājiem sprauž batonus ausīs par savu pārtikušo dzīvi uz salas. Nesen no viena pat saņēmu priecīgu vēsti – esot paaugstināts par supervisor kādā rūpnīcā pēc daudzu jo daudzu gadu stāža turpat. To visu sasniedza, strādājot 6 dienas nedēļā, 14h dienā. Un neko nav nopircis. Labi, lai jau priecājas, taču katru reizi, kad tiekamies, man tiek teikts, lai vācos no šīs sūdu bedres, ko sauc par Latviju. Viss izzagts esot, jāmūk prom. Ne reizi nav pilnā apmērā maksājis nodokļus, balsojis, taču viedoklis ir.
Neesmu nekur pieķēdēts, bērnu nav, ar sievu esam ļoti elastīgi. Ja es emigrētu, tad drūmo laikapstākļu un pretīgo britu karaļvalsts nebūtu pirmā vieta, kas nāktu prātā. Gribas saulainu zemi ar skaistiem ūdeņiem. Meksika neder, jo esmu cilvēks, kuram patīk globāla mēroga pasākumi apkārt. Noteikti Kalifornija būtu mana sapņu zeme.
Preses relīzes