Izejošie e-pasti!

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Izejošie e-pasti!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti

Gribu apskatīties izejošos e-pastus inboksā, bet kad nospiežu pogu “iziet”, lai tos izejošos apskatītos, mans lietotājs atslēdzas. Vai kāda problēma ar serveriem? Varbūt manai kastītei vīrus uzbrūk? Varbūt mana sieva izdzēsa manu izejošo e-pastu kastīti? Ko man darīt, jo uzrakstīju daudz svarīgu vēstuļu, bet aizmirsu pielīmēt pastmarku. Esmu izmisumā, palīdziet lūdzu! 🙁

Andron MacBeton
    Participant

pajauta.lv cienīgs jautājums 🙂

nitro
    Participant

Veelviens kas izmucis no Siirupa..risinaajums vienkaarsh – paprasi mammai vai teetim lai liek pie darba.

RicoPico
    Participant

Da kāds Sīrups? Frāze “aizmirsu pielīmēt pastmarku” vien ar pirkstu parāda uz Tauru.

nitro
    Participant

@RicoPico: Lab tas bija prikolam bet ja nopietni tad kaapeec shii teema veel nav izdzeesta?

P.S.Pie reizes vari izdzeest to veestules teemu ko vakar ieliku – bija veels..

Sysadmins2
    Participant

Nitro wrote:

@RicoPico: Lab tas bija prikolam bet ja nopietni tad kaapeec shii teema veel nav izdzeesta?

P.S.Pie reizes vari izdzeest to veestules teemu ko vakar ieliku – bija veels..

Cilvēks lūdz palīdzību, tak elementāra lieta to varētu pat kāds skolnieks kā tu atrisināt. Tavs topiks jau saņēma manu kritiku, ja liec topiku, tad arī to tulko tā resursa satura tekstu, cik tad te zin to angļu valodu ?

nitro
    Participant

Sysadmins2 wrote:

Cilvēks lūdz palīdzību, tak elementāra lieta to varētu pat kāds skolnieks kā tu atrisināt. Tavs topiks jau saņēma manu kritiku, ja liec topiku, tad arī to tulko tā resursa satura tekstu, cik tad te zin to angļu valodu ?

Cik tev maksaa par shitiem komentiem?

Sysadmins2
    Participant

Nitro wrote:

Cik tev maksaa par shitiem komentiem?

Tur jau ir tā lieta, ka neko nemaksā. Kad visa darba apartūra tehniski un programistiski perfekti strādā, kapēc nepakomentēt brīvā laikā ?

Anonīms
    Neaktīvs

Tas neesmu es.

Tā it kā Tauram vienīgajam būtu humorizjūta…

samurajs
    Participant

Bet jums ar Tauru vienādas IP, pie kam statiskā! 😀

samurajs wrote:

Bet jums ar Tauru vienādas IP, pie kam statiskā! 😀

Tu tgd joko? Tas var nozīmēt tikai vienu – viņš strādā manā darba vietā, jo mans tīkls būvēts ar vienu izejošo IPu no primārā provaidera… :mod: Atsūti man PM ar viņa e-pasta adresi plīz.

nevertell
    Participant

Pag, pag, pag… Ko toreiz šeidijs vai kāds cits no adminiem solīja tauram par atkārtotu feikprofilu taisīšanu ? Vot tagad neatceros. Laikam tur bija kautkas uz p. Pe-pe-pēēē

Ä€āāāāāāāa,

permabans.

nopingo weblapu liepajasslimnica.lv

Iegūsi manu IPU. viss tīkls ar vienu izejošo. 😛 t.i. – 300 datori. Feikprofils. nesmīdini. Pats varbūt esi maskējies Putins?

Anonīms
    Neaktīvs

Kaukāds ***. Kādi tur 300 datori? 30 tagad varbūt ir.

fake konts dzēsts /shady/

nitro
    Participant

Sysadmins2 wrote:

Tur jau ir tā lieta, ka neko nemaksā. Kad visa darba apartūra tehniski un programistiski perfekti strādā, kapēc nepakomentēt brīvā laikā ?

Tu sevi apsmej par velti? Saprastu ja maksaatu par to bet par velti..nez..tagad izlasi veelreiz teemu un komentaarus – autors aakstaas taatad vinjsh nemekleeja paliidziibu bet smieklu devu. Ak jaa – perfekti straadaa tikai beigta tehnika..

shmarniidis wrote:

Iedotu iekšējo IPu sarakstu, ja būtu daunelis, kam nerūp tīkla drošība… 😀 Skaiti pats – 216 stacijas vienā apakštīklā, 81 otrā. Gandrīz 300 staciju. Izejošā IPa viena.

Tas, ka es postoju dīvainus topicus, lai saprastu cik jautri ir admini citur, nenozīmē, ka nejēdzu savu lietu darīt. Varbūt Tu zini labāk savas ģēlas, bet IT medicīnas nozarē ir mana specialitāte un to pārzinu pietiekami labi. 30 datori bija pirms gandrīz 4 gadiem.

shmarniidis wrote:

Starp citu, par lietotāju aizskaršanu var dabūt banānu, mīļais… 😀

shady
    Participant

Bet ja konts ir fake, tad ne tikai banānu, bet arī ar žagaru pa dupsi.

(fake konts dzēsts)

shady wrote:

Bet ja konts ir fake, tad ne tikai banānu, bet arī ar žagaru pa dupsi.

(fake konts dzēsts)

Man savu vārdu, uzvārdu, personas kodu un bankas konta numuru nosaukt, lai pierādītu, ka esmu tik īsts, cik īsts vien varu būt? :nuke:

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā