Izlaists pirmais viedtālrunis ar Windows 7

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Izlaists pirmais viedtālrunis ar Windows 7

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kompānija Fujitsu oficiāli prezentējusi pasaulē pirmo viedtālruni F-07C ar pilnvērtīgu Windows® 7 Home Premium SP1 uz borta. Protams, gadījumos, kad svarīga energotaupīšana, un vajadzīgas tikai tālruņa funkcijas, var lietot arī parasto firmwari. Starp abām sistēmām var pārslēgties ar vienu pogu.

Papildus pircēji saņems arī Microsoft® Office Personal 2010 2 gadu licenci.

Tālrunis izgatavots kā QWERTY slaideris, tanī lietots CPU Intel Atom Z600 (1.20 GHz), 1 GB RAM, 32 GB eMMC tipa SSD, WLAN IEEE802.b/g/n ar ātrumu līdz 65 Mbit/s.

Kamera ir 5 MPix + 0.3 MPix frontālā kamera. Displejs – 4 collu ar 1024 × 600 izšķirtspēju.

Darbības laiks ar ieslēgtu Windows 7 diemžēl sastāda tikai 120 minūtes. Ar ieslēgtu firmware tas ir daudzas reizes ilgāks – standby līdz 600 stundām).

[img]https://notepad.lv/userpix/28_2_5.jpg[/img]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7xo8gslRVHo&feature=player_embedded[/youtube]

Paziņojums presei

msh
    Participant

Vot šito es saprotu – te vismaz tiešām ir dators kabatā, nevis pakaļā izgrabināts linux, kur no linux tikai atrauga palikusi 😀

Raivix
    Participant

Š…emot vērā darbības laiku, šis līdzinās laptopam, bet šaubos vai spēj pildīt visas normāla PC funkcijas. Š itā jau tik tāda blēņošanās…

Aldis
    Participant

Uzlikt optimizētu XP un problēma ar elektrības taupīšanu tomēr atrisinātos…

Ralfie
    Participant

Interesants aparāts.. 🙂

kādu antivīrusu ražotājs ieteiks? :D:D:D

Ralfie
    Participant

Quote:

msh : 26 Jūlijs 2011 10:23:20

Vot šito es saprotu – te vismaz tiešām ir dators kabatā, nevis pakaļā izgrabināts linux, kur no linux tikai atrauga palikusi

Es nevaru pateikt savu viedokli par tavu komentāru, nezinot kas tu esi, cik kompetents un zinošs..

Jā.. kas tu esi?

msh
    Participant

Atkarībā ko tev no viņa vajag. Neaizmirsti kas ir atoms.

msh
    Participant

Cilvēks, divas kājas, divas rokas utt.

Vai tu, piemēram, uz samsūda otrās galaktikas vari uzlikt windblouzu vai parastu desktopa linux? Te, kā redzam, to var izdarīt, tātad tas ir dators 🙂

Ralfie
    Participant

Quote:

msh 26 Jūlijs 2011 13:15:38

Cilvēks, divas kājas, divas rokas utt.

Tu neatbildēji uz jautājumu.. Kas tu esi?

..ko pats māki izdarīt, ..izņemot variantu apspriest, ko citi var un tu nevari.

Evers
    Participant

Kaltēts sviests, baterija tur vēl švakāk par netbuku ar visu hdd, acu mežģīšana vēl trakāka kā ar netbuku un izdarīt tāpat neko vairāk nevar kā ar ierindas Android vai WP7 telefonu.

usins
    Participant

Bezsakars. Ar mobilo var paveikt visu to pašu ko ar šo. Es ar android varu remote deskto pieslēgtie i Win i MAC i Linux. Varu lietot dropbox. Nejēgā neērti rediģēt DOCX failus vai ODF, kā vajag. Varu ar fočiku saskenēt dokumentus pdf formātā… ja vajag konvertēt doc uz pdf utt. Nah man Win7 ar liekiem servisiem?

nevertell
    Participant

Bet uz šitā vismaz Cē Es ies :>

zombijs
    Participant

Brīnos par tādiem cilvēkiem kā tu – kuri sarežģi sev dzīvi un atrod brīvo laiku kā arī patīk šādi čakarēties ?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?