Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Izmaiņas komplektācijā nezaudējot veiktspēju
Ko var izmainīt šajā datora komplektācijā
Videokarte netiks mainīta .
Procesors paliks i5 Ivy Bridge
Mātesplatear pārējiem dzelžiem saderīgs chipsets
Kvalitatīvs barošanas bloks
Cietie diski
Operatīvā atmiņa
CPU cooleris
DVD+/-RW
Evo 212 ir nepārspēts kūleris gan vēsuma, gan price/performance ziņā.
RAMu vari ņemt droši lētāku, ja neoverkloķē, tad baigā jēga no tiem korpusiem nav. Crucial RAMi ir lieliski.
HDD? Es tavā vietā paņemtu vienu 1TB HDD un vienu SSD.
Nekloko? Bet tu paņēmi tieši 3570K, atbloķēto procesoru, kurš ir tieši paredzēts klokošanai! Tiesa gan, nemainīšu, jo varbūt kaut kad kaut kā iedomāsies aiz gara laika arī overklokot.
Es tev ieteiktu TX650m, bet šāda šeit nav… Tādēļ ņem CX600v2. GS laikam nebija modulārais.
Par plati gandrīz vai piekrītu, pareizi plates kuras ir ap 100.Ls ir daudz mazāks brāķa risks .
Zemās cenas dēļ pilnīgi neticas ka Cooler Master Hyper 212 EVO ir labs CPU cooleris, bet viss ir iespējams .
Man vienmēr ir bijuši tieši tādi RAMi un nekad nav bijušas sūdzības, tāpēc atstāšu kādi ir .
1TB man nav vajadzīgs, man pilnīgi pietiek ar 2x 500GB – viens Windows un otrs datiem, spēļu datoram SDD galīgi nav vajadzīgs, spēle no tā ātrāka nepaliks, SDD tikai nedaudz paātrinās sistēmas darbību un lielas programmas es nelietoju .
Ne Corsair CXV2 ATX 2.3 600W, ne arī Corsair GS ATX 2.3 600W nav modulārie kabeļi .
Varbūt var nomainīt Gigabyte GA-Z77X-D3H plati uz Asus P8Z77-V LX
Zemās cenas dēļ pilnīgi neticas ka Cooler Master Hyper 212 EVO ir labs CPU cooleris, bet viss ir iespējams .
Neticas, neticas… Dārgāks != labāks, un palasi šo
SDD galīgi nav vajadzīgs, spēle no tā ātrāka nepaliks, SDD tikai nedaudz paātrinās sistēmas darbību un lielas programmas es nelietoju .
Un te tu kļūdies pamatīgi. Ielādes laiki kļūs daudz īsāki. OS vienkārši lidos. Programmas lādēsies momentāli un faili pārvietosies sekundēs.
SSD ir ieguldījuma vērts, pašreiz vājākā vieta manā datorā ir tieši cietnis, kas visu iebremzē… un vispār komplektācija ļoti nepārdomāta varētu vismaz kādus 100+ ls droši ietupīit nezaudējot kvalitāti un veiktspēju…
Ļoti līdzīgā datorā kā manējais, ar AMD Black Edition CPU bija ielikts Kingston SSDNow V200+, 120GB
Faili gan pārsūtījās ātrāk, bet tas nav tā vērts .
P.S.
Man bieži liekas ka SSD diskus iesaka tie kuri paši tos nelieto .
Akasa APACHE
Varbūt es kaut ko arī CPU dzesēšanā līdz galam nesaprotu ..
Nelietoju un netaisos bezjēdzīgi tērēt līdzekļus 2 – 3 x gadā mainot diskus
Cietni (it īpaši zaļo
un šis ir tā prognozētais mūža ilgums.
Esmu izmetis DVD+/-RW, ielikšu savu veco, spēles ir arī uz diskiem,
izmetu abus HDD, tie vēl ir pietiekoši jauni,
izmetu CPU cooleri, ja temperatūra būs mazliet par augstu, piepirkšu klāt vai izmantošu savu veco Cooler Master .
Man ir jautājums, ar ko atšķiras GigaByte GA-Z77X-D3HAsus P8Z77-V LX
Un visbeidzot, par cik es nepērku visas sistēmas dzelžus uzreiz vienā veikalā, varbūt es varu pirkt katru detaļu citā vietā
Man ir jautājums, ar ko atšķiras GigaByte GA-Z77X-D3H un Asus P8Z77-V LX ? Te var mazliet ietaupīt, Asus plate ir lētāka .
1. ieguvums: pa mazumtirdz. cenām
2. nav uzcenojums
3. nav PVN (22% no cenas)
http://www.1a.lv veikalair nopērkama par 11,55.Ls lētāk
Preses relīzes