Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Izmaiņas Notepad Noteikumos
Administrācija piedāvā sekojošas izmaiņas Notepad Noteikumos:
Izmaiņas ir saistītas ar to, ka lietotāju un komentāru kļūst aizvien vairāk, un tāpēc Forums jāpadara maksimāli ērts un pārskatāms. Notepad Administrācija varētu šis izmaiņas ieviest arī patstāvīgi, bet mēs neesam represīva institūcija, tāpēc lemsim visi kopā. Tad arī neviens nevarēs pārmest, ja tēmas vai komentāri ar pārkāpumiem tiks izdzēsti.
1. Katrā tēmā vai komentārā atļauts lietot ne vairāk kā 3 “smaidiņus”
Gribi vairāk? Ej uz draugiem.lv, te nav p0k3monu forums!
2. Aizliegts portālā ievietot audio/video/flash embedded
Ja paredzēta iespēja ieslēgt skaņu ar roku – kā Youtubes klipos – viss kārtībā!
3. Katrs lietotājs savā profilā drīkst lietot parakstu, kas sastāv no 1-2 teksta rindiņām
Mēs stāvēsim klusu, ja teksts būs krāsains vai bold
4. Katram lietotājam – viens JPG vai PNG standarta izmēra userbar
Administrācija izrādīs iecietību, ja kādam būs divi. Bet nebūs iecietības, ja kāds ieliks milzīgas flash animācijas userbāra vietā.
Bet tā jau labi noteikumi! Vel jau varētu neizcelt savu komentāru ar krāsu….
1. Katrā tēmā vai komentārā atļauts lietot ne vairāk kā 3 “smaidiņus”
=> Manuprāt, muļķīgs punkts tagad katram skaitīsim smailiņus?:D …. text smailiņus (
2. Aizliegts portālā ievietot audio/video/flash embedded
=> Tam es piekrītu.
3. Katrs lietotājs savā profilā drīkst lietot parakstu, kas sastāv no 1-2 teksta rindiņām
=> Domāju, ka var arī vairāk, teiksim, 4 rindas. jo 2 rindas var būt arī pa maz (galu gālā – nejau katram paraksts būs 4 vai vairāk rindas, ja kādam tur trāpās, tad nekas briesmīgs nav.)
4. Katram lietotājam – viens JPG vai PNG standarta izmēra userbar
=> Domāju, ka var būt arī vairāk nekā viens.
Edited
Ja kāds grib tos animētos, tad lai pats klikšķina posta kreisajā pusē un liek iekšā!
Uzstāju, ka lielie paraksti un daudzie userbari jāierobežo, jo koments ar 1 rindiņu dažkārt aizņem pusi ekrāni tā apendiksa dēļ. Kam patīk skrollēt 10 m garu rulli?
Warn sistēma jau ir, tikai esmu **** meistarībā.
Es nevienu nesteidzinu 🙂 Pats saprotu kā tās ģēlas notiek.
Un es domāju ka visi šie smailiji būs neapmierināti.
//:*//
😀
🙂
🙁
un :win:
par flash embediem – pilniba piekritu, par userbars daudzumu un divaam rindaam (optimizeeju savu) arii piekriitu.. 🙂
Labi, apklusishu pirms neesmu to smailu limitu parsniedzis!
kaqp: tu gribi, lai Notepad paliek līdzīgs Zābakam vai noraktajam zombijam ar milzīgo dzēsto postu, wārnu un banu sistēmu?
Nē, bet visautļautību arī nedrīkst pieļaut. Viss un visi ir jākontrolē.
Zinu, ka viens otrs jau gribētu arī šos:[img][img][img]
edit: kaqp:
30. Mar, 2009 at 10:22
[img][img][img][img]
Preses relīzes