Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Izmaiņas Notepad Noteikumos
Vajadzētu aizliegt rakstību tiem pokemoniem, kas nejēdz rakstīt ar garumzīmēm, riebjas lasīt tādus vervelējumus.
Manuprāt translituvārnot
aaā
Kaut ko tādu varētu arī šeit uzlikt, ja spējams…
Š eit laikam vienīgo pareizo risinājumu neatrast.
Tas nu tā, bet vai nevar izdarīt, lai izlasītas tēmas un posti kreisajā pusē vairs nerādas sarkanā krāsā?
P.S. vismaz mums visiem labi zināmā pamirušas lapas vecajā versijā tā bija 😀 it kā sīkums, bet patīkams.
(pieejams vienīgi rakstu_autoriem+)
Citāti tiem, kuri nevar tikt klāt
Vot šeit ir zvērīga kolekcija visām gaumēm:
Vajag kādus 12-16 jaunus priekš Notepada, jo šis patreizējais mikslis pieriebies. Vēlams ne-animētus, jo daudziem tādi nepatīk.
Kādus pāris uzreiz prezentēju:
Galvenais ka ne-lieline-kustīgi
Reku daži kas man likās no tās lapas lietojami:
un ne tik ļoti:
principā izvēle ir m un nav oblikgāti jāpizdjī smailiji no skypa.
teikšu kā ir – man pēc definīcijas baigie emociju izteikšanas veidi nepatīk (t.sk pirmais un oriģinālais notepad.lv smaidiņ u izskats). Arī par skype piedāvātajiem sajūsmā neesmu, lai arī laika gaitā var pierast pie daudz kā… Ja bez tiem mūsdienīgs forums/portāls/vortāls vai kā nu mēs to saucam nevar iztikt, tad iesaku izvēlēties iespējami vienkāršus (minimāla animācija etc).
marr
Laikam ar mefisto
Abi komplekti ir ļoti līdzīgi, vienā 1 emocija mazliet skaistāka, otrajā atkal cita.
Tie vienkrāsainie ērmi padarītu lapu pārāk vienmuļu… iekš
A kas attiecas uz rakstību :
Vajadzētu aizliegt rakstību tiem pokemoniem, kas nejēdz rakstīt ar garumzīmēm, riebjas lasīt tādus vervelējumus.
Uz mobīlā ir diezgan grūti uzrakstīt “glāžšķūņ u rūķīši”, Nav paredzēts parasti.
Cita lieta ir cilvēki, kur ignorē jebkādas pieturzīmes.
Brīziem liekas, ka šamie veido teikumus pēc šāda principa: 1. uzraksti visus vārdus par tēmu ko zini; 2. turpini maisīt līdz veidojas viendabīga masa.
1. vincister: Man skype smaidiņi patīk daudz
2. Piekrītu samurajam ka nevajag kaut kādus lielus un super animētus.
3. foxsk8: Man patīk kustīgie smaidiņi, bet ja gribi nekustīgus vari iekačāt no šejienes:
4. Kāpēc mums jābūt tādiem pašiem smaidiņiem kā piemēram bedrē, LIR, utt.?
Par smaidiņu limitu (1. punkts):
To jāskatās pēc situācijas.. Tādu postu (bildē kuru ielika e.j) protams ka būtu jādzēš. Es piekritīšu foxsk8 par to ja cilvēks uzraksta garu tekstu tad tajā palagā ir vieglāk orientēties ieliekot smaidiņus un tur nepietiek tikai ar pieciem.
2.3.4.
Salīdziniet skype smaidiņus ar IPB veida smaidiņiem
😀 [img][img][img][img][img][img][img]
Es domāju ka varējāt atstāt vecos (tas nekas ka tur ir kokteilis ar dažādiem smailijiem), jo tur bija daudz labu animāciju piem jūs jau zinat: :duno: :hvz: :win: utt. + vēl var pielikt kādu no IPB piemēram šos: [img][img][img][img][img][img][img][img]
P.S. Es laikam pārsniedzu smaidiņu limitu.. 😀
attiecībā uz valodu – piekritīšu, ka rakstīt bez garumzīmēm diendienā ir nepareizi (lai arī es pieņemu, ka čatotāji IRC tā pieraduši (kādreiz vismaz mIRC nesuportoja rakstīt ar garumzīmēm, kur tas laiks, kad izmantots :^) ), ir arī objektīvas reizes, kad nav iespējams rakstīt ar garumzīmēm – manā gadījumā, piemēram, gan no telefona, gan arī skolas datoriem. Tur gan ir iespējams uzlikt LV valodu ar visām zīmēm, taču tas kattreiz ir jādara pa jaunam pēc login – līdz ar to, ne vienmēr ir tā, ka nav slinkums to uzlikt 😉
Ja es pārinstalēju kompi , saprotu, ka man nepatīk jaunā OS, un citu dabūšu tikai pēc 2 dienām – man uzreiz jāinstalē tilde un visa softu paka? Atvaino, bet man slinkums ņemties un baigi kko instalēt, lai apmierinātu citu iegribas pret manu rakstību…
Man Samsung D900, latviešu burtu nav, vismaz Opera mini nav. Īstenībā man arī nebūtu iebildumu, ja mobilajā man vispār nebūtu latviešu interfeisa.
Es arī nesaprotu ko tu vari
ieteikt citiem lietotājiem
, ja domā , ka viss pakārtots tā, kā tu domā. Varbūt kādam ir telefons no Ķīnas kur ir tikai ķīniešu un angļu valoda! Varbūt arī pirmajos telefonos uzreiz nāca LV rakstība?
Īstenībā man vienalga par smailiem, galvenais, ka var tekstu noformēt tā, ka nevajag likt smailus, lai “palagi” būtu pārskatami.
Tos, kuri raksta ar chetriniekiem, seshiniekiem u.t.t. , tos gan vajag briidinaat, jo to sarunvalodu es vvismaz nesaprotu un noteikti neesmu vieniigais, jo speeles praktiski vispaar nespeeleeju, Counter Strike, toreiz laikam Half Life, speeleeju peedeejo reizi pirms gadiem desmit.
P.S. Lai rakstiitu ar garumziimeem, Tilde nebuut nav vajadziiga. Izmetiet shitos aizspriedumus ka bez Tildes dators nav uzinstaleets. Paaris klikskji kontrolpanelii un ir garumziimes. Tas attiecas gan uz windows, gan uz LInux, gan Mac.
Rali var bik paspriest kas un kā, kapec tad visur tie smaidiņi tik lidzigi? A mok tapec ka viņi der un ir labāki par citām izvēlēm? Skype smaidiņi reali krita acīs un traucēja lasīt, animēti smaidiņi der kkādos čatos kā lir, kur īsi teksti un viegli caurlasīt, bet ja te tekstā ar 600px height bus tonna ar animācijām nošauties varēs, tie kas pašlaik ir ir klasiski smaili, pieklajīgi un stilīgi un reizē, ar tiem var arī kko pateikt 😉 kā jau teicu, kādam vienmēr jau būs kur piekasīties, teksti “varēja to un sito labāk un vēl to un to” būs vienmēr, bet nu galu galā portāls domāts visiem lietotājiem ne tikai tiem kam kautkas patīk vai nepatīk, reāli, neredzēju nevienu reālāku ieteikumu par jau esošajiem smailijiem….
Galvenais ka ne-lieline-kustīgi
Reku daži kas man likās no tās lapas lietojami:
un ne tik ļoti:
principā izvēle ir m un nav oblikgāti jāpizdjī smailiji no skypa.
Ļoti daudz runāts…. V2 pilnīgi pietiks ar šiem smailiem, v3 vairs nav aiz 7 jūrām, tur arī domāsim par smailiem , pieskaņotiem gan dizainam u.c.
Primārais ir un paliek “Neesi sivēns!”:)
Preses relīzes