Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Iznācis µTorrent 2.0 Final
Lietotāja saskarnē izmaiņu ir maz, viss atrodas “zem pārsega”. Pirmām kārtām jāmin pilnīgs UDP-balstītā µTP (µTorrent Protocol) atbalsts, kas nodrošina ātrāku datu apmaiņu par TCP. µTP ļauj arī analizēt datu plūsmu konkrētā virzienā un “nelauzties” tur, kur ir sastrēgumi.
Pievērsta arī liela uzmanība, lai samazinātu µTorrent 2.0 ietekmi uz PC resursu patēriņu un provaideru tīklu noslogojumu; daudzi svarīgi procesi ir automatizēti. Iespējams nomainīt programmas dizainu, kā arī veikt pilnu statistikas uzskaiti.
Pirmām kārtām jāmin pilnīgs UDP-balstītā µTP (µTorrent Protocol) atbalsts, kas nodrošina ātrāku datu apmaiņu
Tas tiešām tā arī ir ? Es jautāju, jo man tā nav. Man ar jauno µTorrent ātrums vislaik mainās, maksimālo sasniegt nav iespējams. Tad no 500 nokrīt uz 150 tad atkal 400 un tā vislaik. Ar veco 1.8.5 vislaik bija stabili max ātrums, nemazāk. Vārbūt kāds zina kas par lietu ?
Pirmām kārtām jāmin pilnīgs UDP-balstītā µTP (µTorrent Protocol) atbalsts, kas nodrošina ātrāku datu apmaiņu
Tas tiešām tā arī ir ? Es jautāju, jo man tā nav. Man ar jauno µTorrent ātrums vislaik mainās, maksimālo sasniegt nav iespējams. Tad no 500 nokrīt uz 150 tad atkal 400 un tā vislaik. Ar veco 1.8.5 vislaik bija stabili max ātrums, nemazāk. Vārbūt kāds zina kas par lietu ?
man 1.8.5 šādi rīkojas 😀 arī up mēdz visiem torrentiem uz 0.1-1 kb/s apgriezt, skatīšos ko man 2.0 rādīs
Tā kā uz mažorversiju nevar atjaunināt automātiskā kārtībā
Hm, man gan viss notika automātiski. Un jā- apmēram nedēļu atpakaļ… 🙂
Tā kā uz mažorversiju nevar atjaunināt automātiskā kārtībā
Hm, man gan viss notika automātiski. Un jā- apmēram nedēļu atpakaļ… 🙂
Rodas jautājums vai pirmstam tev bija beta versija? No betas update strādājot, no 1.8.5 nē.
Rodas jautājums vai pirmstam tev bija beta versija? No betas update strādājot, no 1.8.5 nē.
Nē, šim betas nelietoju, jo reiz smagi iegrābos. 1.8.5 bija. 🙂
Jaunā Microsoft pirātu izķeršanas ierīce ir klāt, bīstaties kačātāji, Balmera kungs tur roku uz jūsu lejupielāžu bitu plūsmas pulsa.
Stress… un pilns dators ar vīrusainu stuff? Un Tevis izsekošanas gūgol botiem? 🙂
Man ar likās ka 1.3/1.4 (bez instalācijas) bija visātrakas versijas 🙂
atkārtošos:
heppī vareza kačāšanu ar vecajām versijām no .lv torrentu lapām. mūsu drošības struktūras tādus jūzerus uztver kā medusmaizi ;>
Preses relīzes