Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Iznācis Opera 11.10
Būtiskas izmaiņas skārušas funkciju Opera Turbosmago
Arī Speed DialGoogle WebP
Opera Software šoreiz atļāvies nedzirdētu izšķērdību – izdot 8517 USD Opera 11.10 reklāmas klipa izveidei. Protams, pret konkurentu tērētiem miljoniem šis cipars šķiet nenopietns, bet vismaz kaut kāda reklāma…
[youtube]
Sanāca palietot 3g, domāju, ka vienā dienā noēdīšu sev 2gb limitu. Tāpēc novilku operu, visu laiku turbo turēju ieslēgtu. Un hujakš.
Ä€trāks ir chrome, un tā pat tā lapu spiešana ir mizas no pupiem, ja gribu baigi taupīt, vienkārši atslēdzu attēlus. Atšķirība starp chrome un opera vienas dienas laikā ir ~20 mb no 100. Un, jā, tas ir daudz, bet opera salīdzinājumā ar chrome uz mana dzelža bija daudz lēnāka un nestabilāka. Un, lietojot lmt 3g, turbo reti kad paātrināja lapu ielādi. Ja man būtu mēneis jāsēž ar 2 gb limitu, es protams lietotu operu ar to turbo, bet visvairāk es ietaupītu, ja es nelietotu jūtūbi un nekačātu figņu.
kads varetu uzcept rakstu par taa image formaata plusiem miinusiem utt.
Lasi te:
2 vārdos: Plusi – 30-40% mazāk vietas aizņem nekā JPEG pie labākas kvalitātes
Mīnusi – renderēšana prasa stipri vairāk PC resursu nekā JPEG
ps. paldies samurajam par elegantaakaa paarluuka regulaariem apskatiem. patiesiibaa pat var just atskjiriibu no paara gadu pagaatnes notepadaa, kad plopesols ar putaam slaveeja ff, un tagadeejo realitaati :>
+2 par html5 funkcionalitāti…
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BLDŽADŽ!
Ko viņi izdarīja ar SpeedDial???!!!
Vai tad [censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored]
Rīt domāāšu 🙁
..Nekas nav mainījies. 😀
Notebook failure still there.
takš uzliec kolonnas un regulē zūm 😕
Mazāk par 50% tāpat nevar dabūt…
Wuu, neesi smieklīgs 🙂 Diez vai tā ir izstrādātāju vaina, ka tavs pīslis negrib sadarboties :>
Citi pārlūki strādā, bet tas tā, jaunais FF ar nav bez utīm.

Preses relīzes