Iznācis Opera 11.10

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Iznācis Opera 11.10

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 35 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Kon
    Participant

[img]https://files.myopera.com/SerbianFighter/smile/blush2.gif[/img]

Man tikai NoAds nestrādā ar jauno versiju .. bitches :>

nitro
    Participant

Uztaisiiju update uz linux – iet kaa zveers. 🙂

KoЯn wrote:

[img]https://files.myopera.com/SerbianFighter/smile/blush2.gif[/img]

+1 Kopsh Firefox 4 “uzlabojumiem” dodu priekshroku Operai bet turu abus uz datora jo shur tur Fx veel eertaaks prieksh manis. Chrome gan nesaista.

P.S.Zheel ka nenobildeeju..tad kad testeeju distributiivus vienam izleca logs ar “Firefox no longer protects you from..” un ieteica uzlikt jaunaako 4to versiju – shitas bija labs smiekliem. Ja veelreiz to ieraudziishu iemetiishu bildi.

anonymous74100
    Participant

KoЯn wrote:

Man tikai NoAds nestrādā ar jauno versiju .. bitches :>

Izmēģini Opera AdBlock (lapu var redzēt tikai ar jauno Operu)

Ja reklāmu bloķēšana tev ir svarīga tad labāk izmanto Firefox. Citiem pārlūkiem nepiemīt tik labas bloķēšanas spējas.

WordPad
    Participant

Jaunais SpeedDial nepatīk – tagad atslēdzot top searchu netiek izmantota tā visa vieta, jo Configure pogu uzbāzuši augšā.

Arī izdzēšot vienu SpeedDial’a lapu nākas pārbīdīt visus tā logus, jo ja tiek dzēsts augšējais pārējie ieņem viņa vietu.

Ja atslēgts + tad nevar ar drag ‘n drop pievienot jaunu lapu, tikai jau esošajiem.

Š itais SpeedDial revision liek vilties. 🙁

Kaut kas pamainīts arī Bookamrks Toobārā, kad ieslēgts titles bottom ir palicis resnāks un apgrauž titles ar daudzpunktiem.

Rainy
    Participant

Imhoteps wrote:

KoЯn wrote:

takš uzliec kolonnas un regulē zūm 😕

Mazāk par 50% tāpat nevar dabūt…

opera:config#UserPrefs|SpeedDialZoomLevel – iekopē adresbarā

Kon
    Participant

NoAds bija perfekts, Es varēju kaut pašu sysadmin nobloķēt .. čekosim adblock .. galvenais lai ir element helper

ad block sranj, re kur atradu modicētu versiju, kas darbojas uz 11.10 -> https://files.myopera.com/DitherSky/blog/noads-1.0.9.oex

Imhoteps
    Participant

Rainy wrote:

opera:config#UserPrefs|SpeedDialZoomLevel – iekopē adresbarā

Paldies! Bet es jau atripoju uz 11.01. Paskatīšos, kas būs 11.20.

vincister
    Participant

KoÃ￾¯n wrote:

visu var atlikt kā bija, ar configure .. tik bļa, naj nevar norm uzlikt, lai lapām bildes var salikt, a to last.fm nezināma h*ja pēc ir thumbnail norm un mail.ru, bet citām lapām h*j

Tas ir apple-touch-icon. Ja lapai tāda ir – rādīs, nav – nerādīs.

https://en.wikipedia.org/wiki/Favicon#Device_support

Crow
    Participant

Tee-hee. Kā Opras fani gīkojās, address-bāra konfigi, addonu instalēšana… welcome to the real world, Rabbit 😀

vincister
    Participant

Neko nekonfigurēju, papildinājumi arī nav. 😀

Nonmod
    Participant

vincister wrote:

Neko nekonfigurēju, papildinājumi arī nav. 😀

THIS.

cbf čakarēt settingus.

ruukjis
    Participant

Crow wrote:

Tee-hee. Kā Opras fani gīkojās, address-bāra konfigi, addonu instalēšana… welcome to the real world, Rabbit 😀

+1 😀

Evers
    Participant

Crow wrote:

Tee-hee.

Niga Higa? 😀

msh
    Participant

Crow wrote:

Nezinu, standarts mani pilnībā apmierina. Tas, kā tiek atainots “ūber1337ajiem ff hax0riem” domātais noutpad el vē gan ne, bet nu esmu samierinājies ar faktu ka lietojot labu standartiem atbilstošu brauzeri pasaulē, kur masai galvenais lai brauzeris atsit IE nākas pieciest visādus nenozīmīgus lapu atainojuma gļukus, neba vienīgā tāda lapa 😀

P.N. Pateicoties arch linux nu jau lietoju 11.01, savādāk vēl ilgi uz 10.xx sēdētu 🙂

Crow
    Participant

msh wrote:

P.N. Pateicoties arch linux nu jau lietoju 11.01, savādāk vēl ilgi uz 10.xx sēdētu 🙂

Nowai, man. Arch Linux ar 11.01? Nu a man Pro Win 6.1.7601 ar 4.0 un 1.1 un MZGD 😀

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 35 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?