Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Iznācis Opera 11.10

Man tikai NoAds nestrādā ar jauno versiju .. bitches :>

+1 Kopsh Firefox 4 “uzlabojumiem” dodu priekshroku Operai bet turu abus uz datora jo shur tur Fx veel eertaaks prieksh manis. Chrome gan nesaista.
P.S.Zheel ka nenobildeeju..tad kad testeeju distributiivus vienam izleca logs ar “Firefox no longer protects you from..” un ieteica uzlikt jaunaako 4to versiju – shitas bija labs smiekliem. Ja veelreiz to ieraudziishu iemetiishu bildi.
Configure
Arī izdzēšot vienu SpeedDial’a lapu nākas pārbīdīt visus tā logus, jo ja tiek dzēsts augšējais pārējie ieņem viņa vietu.
Ja atslēgts + tad nevar ar drag ‘n drop pievienot jaunu lapu, tikai jau esošajiem.
Š itais SpeedDial revision liek vilties. 🙁
Kaut kas pamainīts arī Bookamrks Toobārā, kad ieslēgts titles bottom ir palicis resnāks un apgrauž titles ar daudzpunktiem.
takš uzliec kolonnas un regulē zūm 😕
Mazāk par 50% tāpat nevar dabūt…
opera:config#UserPrefs|SpeedDialZoomLevel – iekopē adresbarā
ad block sranj, re kur atradu modicētu versiju, kas darbojas uz 11.10 ->
opera:config#UserPrefs|SpeedDialZoomLevel – iekopē adresbarā
Paldies! Bet es jau atripoju uz 11.01. Paskatīšos, kas būs 11.20.
visu var atlikt kā bija, ar configure .. tik bļa, naj nevar norm uzlikt, lai lapām bildes var salikt, a to last.fm nezināma h*ja pēc ir thumbnail norm un mail.ru, bet citām lapām h*j
Tas ir apple-touch-icon. Ja lapai tāda ir – rādīs, nav – nerādīs.
Opras
Neko nekonfigurēju, papildinājumi arī nav. 😀
THIS.
cbf čakarēt settingus.
Tee-hee. Kā Opras
+1 😀
Tee-hee.
Niga Higa? 😀
Tee-hee. Kā Opras
Nezinu, standarts mani pilnībā apmierina. Tas, kā tiek atainots “ūber1337ajiem ff hax0riem” domātais noutpad el vē gan ne, bet nu esmu samierinājies ar faktu ka lietojot labu standartiem atbilstošu brauzeri pasaulē, kur masai galvenais lai brauzeris atsit IE nākas pieciest visādus nenozīmīgus lapu atainojuma gļukus, neba vienīgā tāda lapa 😀
P.N. Pateicoties arch linux nu jau lietoju 11.01, savādāk vēl ilgi uz 10.xx sēdētu 🙂
P.N. Pateicoties arch linux nu jau lietoju 11.01, savādāk vēl ilgi uz 10.xx sēdētu 🙂
Nowai, man. Arch Linux ar 11.01? Nu a man Pro Win 6.1.7601 ar 4.0 un 1.1 un MZGD 😀

Preses relīzes