Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Iznācis ReactOS 0.3.10 – Bezmaksas Windows aizstājējs
Jālūdz dievs, lai viņi nesadomā izveidot kaut ko līdzīgu win7. Nebūtu slikti,ja būtu kāda funkcionāla os, kas spēj darbināt win progas.
Kāda vaina Win7? Imho, kad būs gatavs, būs labākais Windows, kādu m$ uzkalis.
Ļoti labi. Tev savajadzēsies, teiksim, palaist kaut ko tik resursus prasošu kā mIRC. Pats zini, cik tas prasa 🙂 Un lai to izdarītu, palaižot to uz “labākā maikrosofta windblouza”, tev vajadzēs proci ar vismaz pāris gigahercu taktsfrekvenci. WTF?! Kur tur ir tas labums? 😀 Izklausās pēc braukšanas uz veikalu pēc iepirkumiem ar top fuel dragsteri 😀
Pfft, softwares tiek taisīts mūsdienīgiem datoriem, nevis 2000. gada. Un man nekādu problēmu atvērt mIRC nav.
Special for you (un visiem līdzīgi domājošajiem):
OS starts beidzās ar momentālu BSOD, džekiem vēl pamatīgi jāstrādā…
Par tēmu: uzliku uz savas vecās AMD 2002. gada klaburkastes – uzinstalējās kādās 2 minūtēs, startējas nepilnās 5 sekundēs. Arī dzelžus atrada visus, pat pagājušajā gadsimtā ražoto printeri, ko spītīgi neņem pretī neviens Linuxveidīgais 😀
Diemžēl ar to arī prieki beidzās, ar zilajiem palagiem gan nemētājās, bet lielākoties arī nekas neinstalējas vai nestrādā kā gribētos, tā ka puišiem vēl tāls ceļš ejams, cik sapratu, šī vēl joprojām ir agrīnā alfas stadija. Tomēr ideja par supervieglu bezmaksas OS, kas dažās minūtēs uzmetama uz jebkura veca datora, pie tam saprotas ar win draiveriem un progām, nav gluži zemē metama.
vai 50 eiro ir tiesjaam tik nezjeeliigi daargi? O_O
moderna un jaudīga laptopa īpašnieks, kas uz veikalu brauc bez maz vai ar Ferrari, nepirks neko švakāku par Ultimate.
[..] ja finanses nav šķērslis braukt uz veikalu ar Veironu, kāpēc to nedarīt? 😀
Tāpēc, ka viņš rij tik daudz, ka līdz veikalam nedavilks… karoč, man ar nedalec, bet nu pofig 😀
Tas attiecas uz visu softu kopumā. Kādreiz, lai ieceptu disku, paklausītos mūziku vai paskatītos filmu, pietika ar tādu draņķa kasti, kādu “mūsdienās” ar kuvaldu gribas palabot. 😀
Es vienkārši esmu riebīgs stagnāts 😀
vai 50 eiro ir tiesjaam tik nezjeeliigi daargi? O_O
Man arī ir interesanti, kur var iegādāties Windows (2000, XP, Vista) licenci par 50€.
Man arī ir interesanti, kur var iegādāties Windows (2000, XP, Vista) licenci par 50€.
mhhhh
drunk_lizard
Terms & restrictions apply 🙁
Preses relīzes