Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Iznācis Skype 5 beta
Var vienlaicīgi uzturēt videočatu ar līdz 5 cilvēkiem, bet PC veiktspējas, kā arī interneta ātruma prasības šādā gadījumā pieaug drastiski. Skype 5 beta pieejams arī latviešu valodā, un lejuplādējams Skype garāžā
Interesanti, viņi domā labot to, ka uz Win 7 viņš vienmēr paliek taskbārā (pat tad, kad minimizēts)? Es saprotu, ka tā ir baigā fīča Win7, ka paliek viss tur lejā karāties, bet ja neizmanto grupēšanu un uzliek pilnos nosaukumus, tad tas Skaipēklis tur lejā varen lempīgi un ietiepīgi tup.
Neinteresants laidiens, nav nekādu uzlabojumu jomās, kurām lietoju Skype.
Pilnīgi tas pats attiecas uz mani… :/
Mjā, Skype betas ir pilnīgs pretstats Gogoļa betām lietojuma ziņā.
Interesanti, viņi domā labot to, ka uz Win 7 viņš vienmēr paliek taskbārā (pat tad, kad minimizēts)? Es saprotu, ka tā ir baigā fīča Win7, ka paliek viss tur lejā karāties, bet ja neizmanto grupēšanu un uzliek pilnos nosaukumus, tad tas Skaipēklis tur lejā varen lempīgi un ietiepīgi tup.
eku mans mazinais iereciens par skaipe..
domaaju ka daudzi pievienosies manam viedoklim, par tiem nevajadzigajiem paneljiem, kautkadiem liekiem borderiem – veselam funkcijaam kuras “by default” im mesendzera juzerim nevajadzetu… un pietiktu ar lite versiju =] i veel manaa skriinaa skaipem reklaminjas noslegtas
Un grupu čatos administratīvās komandas arī tiek izmantotas ik pa reizei, pārejam (izņemot nika atkārtošanos) piekrītu.
Preses relīzes