Iznācis Ubuntu Linux 11.04 Final

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Iznācis Ubuntu Linux 11.04 Final

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 35 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    usins
    Participant

Samērā ok nav tik traki kā domāju. jāpierod bet ok. Gnome3 gan nedaudz labāk patika, jo tur pietiek peli novietot kreisajā stūrī bez nekādiem klikiem. spiežot logo pogu jebkuru softu zibenīgi var dabūt rokās (atvērt). vienīgi alt+tab iebremzē abām sistēmām. gan ar vai bez draiveriem (Phenom 8GB RAM, HD6850)

linx
    Participant

Bet Unity ir ērts vecais, ērts, vajag tikai pierast 🙂

linx
    Participant

Par Radeona draiveriem piekrītu, ir daudz labāk, vismaz priekš mana dzelža, cerams, ka Mint’am arī šie būs, jo Additional Drivers piedāvātie lago vairāk nekā sajēgas. Es gan betu otro testēju, bet toreiz Unity ik pa laikam vienkārši nobruka, tad rīkjosla iefrīzoja, tad vēl kautkas tāds, kā ir tagad? No otras puses – likās, ka Unity būs neērts, bet pierodot ir ok, meklēšana ir labi izstrādāta, meklē arī programmas, kuras atrodas respozitorijos. Pamanīju, ka deb pakotnes tagad instalējas caur add/remove programs, nevis caur arhivatoru. Par to pārstrādāto instalācijas grafisko vidi var ierēkt – vienīgais, kas izmainījies ir tas, ka pulksteni var ātrāk nomainīt un fona attēls, viss pārējais tāds pats kā iepriekšējam.

mocha
    Participant

ja aarpus LV trafiks nav no aatrajiem, tad sheit var atrast LV spoguli

https://ftp.linux.edu.lv/pub/ubuntu/natty/

ob7
    Participant

Uzliku uz netbūka (EEE 1000). Unity ir ļoti ērts.

Nedaudz šis tas piegļuko, jāgaida updeiti.

jonjs
    Participant

Mazbiku tagad sāku tīt filmu atpakaļ savā laikā taču bija izbazunēts, ka sākot ar kodolu 2.6.38 kodā esot ievietotas tās 200 rindiņas, kas paātrinot Linux ātrdarbību.

Nez vai jutīs to tā vienkārši lietojot? 🙂

Holmss
    Participant

pēc 30 min lietošanas Unity rada iespaidu, ka pēc piešaušanās tūres, tas būs gana ērts…. darbojas uz portatīvā integrētā intel 945 čipa

bluebird
    Participant

Es ar lieku jauno tagad virsū. Redzēs kā man griezīsies 🙂

aoma
    Participant

Uzbāzu uz paveca porķika. It kā darbojas normāli, kam ikdienā vairāk par divām trim progām nevajag, labs.

Tomēr pietrūkst menu pogas un jau kādu brīdi uz Linukšiem pierasta lieta, ka var ar peles labo pogu šādas tādas vienkāršas un windowsā tik pierastas lietiņas izdarīt. Te nu prasās pēc izmaiņām.

Un kāpēc uz virtuālās mašīnas var tikai classic palaist, arī nav skaidrs, w7 varu darbināt ar visu aero un ne mazākās atškirības no hosta..

richijs
    Participant

Nju tā uzliku ubunti kā otro os. Tagad tā palietojot rodas šadi secinājumi ļoti līdzīgs gnome 3 lai neteiktu ka identisks. Bīšku ar gnomi 3 paspēlējos iekš fedoras live cd 😀 Ļoti kretinizē ka sistēmas tūļi ir iebāzti tik dziļi dir… ka grūti atrast līdz ar to bišk grūtāk nokonfigurēt svaigu instalāciju.

Kopsavilkums:

Ļoti draudzīgs gala lietotājam.

Pēc piesaušanās arī gana ērts.

Beidzot KDE “nīdējiem” ar savs prieciņš 😀

P.S Visi efekti strādā uz Intel 4500hd

bluebird
    Participant

Lai arī 10.10 man griezās smuki viss, tomēr uzliekot 11. versiju atkal nestartējās. Un vaina bija ar grafikas draiveriem. Nācās caur ž**u nedaudz paurbināt, lai aizietu.

Iet normāli visi vizuālie efekti jaunajā interfeisā.

Un man šķiet, ka Ubuntu ir veicis pareizas izmaiņas.

reGative
    Participant

Meklēšu citu Linux paspēlēties, jomajo.

Jaunzems
    Participant

Tas nebija visiem jāzina, jomajo.

iKey
    Participant

Vot šis interfeiss mani tracināja – neko nevaru atrast, un mani aizbaidīja no testēšanas

ADS
    Participant

Ir caur šo BIOS apdeitots. Neatceros vairs vajadzību, kāpēc, bet atceros, ka viss izdevās. (Tas bija domāts komentārs Evers)

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 35 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?