Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Iznācis VLC player 1.0 Final
mazgadiigais pirdiens! LOL
/rofl Izgāzies, čali, izgāzies… ;]]
Esi, esi dumjš, ja tev nedalec ar pirmo reizi – VLC izmanto savus kodekus, basta. Tu vari sainstalēt visas iespējamās kodek pakas, kādas ir – VLC no tā ne silts ne auksts tas izmantos tikai savējos.
P.S. Man ar tā pati problēma ar VLC – robi, būs jāizmēģina Samuraja ieteikums
Š…emsism Family Guy HDTV sērijas.
Uz VLC viņiem rādija roboti (it kā slikta kvalitāte), kamēr man mājās bija ideāli.
Uzliku vienam no viņiem to pašu, kas ir man, problēma pazuda.
Pats laikam šodien izmēģināšu kā man rāda ar VLC.
Bet arī īpaši nesaista. Patīk MPC minimālisms.
[edited] Num, izmēģināju ar 3 jaunākajām VLC versijām, man nav tādu robu problēmas. Laikam kaut kas datora konfigurācijā neštimmē.
Mans setup: WMP 11 + ffdshow + oggcodecs + Matroska Splitter
Neko sliktu jau nesaku, bet kāpēc jāsarežģī dzīve krāmējot vairākus, ja visu nepieciešamo var dabūt ar K-Lite codec mega pack?
Bet ar VLC jaunajām versijām patiešām vairs nav lāga… 🙁
rajah: paldies bet nee es neesmu dumjss. Es biju domaajis varbuut ir uzstadiiti kaadi citi kodeki kas konfliktee ar esoshajiem+ citi varianti.Un pirms kaadu citu naakamreiz nosaukt par stulbu, uzzini ko vairaak, mazgadiigais pirdiens! LOL
ohooo, mani gan reti manos 38 gados nosauc par mazgadīgo, laikam tas šoreiz būs no tāda ļoļika puses jāuztver kā komplimentu. 😀
==========
Man gan drīzāk liekas ka jaunais VLC kaut kā pārspīlē filmu gaišumu nevis robus.
pamanīju ka palaižot filmu, šis VLC tā nežākstās un sākumu nekropļo.
P.S. Pats lietoju VLC un esmu apmierināts. 🙂
Neredzu nekādu baigo atšķirību no 0.9.9, lai būtu jāpāriet uz 1.0.0. 😕
pamanīju ka palaižot filmu, šis VLC tā nežākstās un sākumu nekropļo.
Neko sliktu jau nesaku, bet kāpēc jāsarežģī dzīve krāmējot vairākus, ja visu nepieciešamo var dabūt ar K-Lite codec mega pack?
Š itais rubī fišku :>
VLC vienmēr bijis tāds wannabe-geeku instruments 😀
Tā arī nevienā savā postā līdz šim neesi minējis kādu faktu vai argumentu, ar ko pierādīt savas (?) domas (?) 😀
Ja neproti kaut ko vienkārši paskaidrot , tad tu pats to nezini pietiekami labi.
Š itas rubī fišku :>
btw.. Kas tur jums pa sarobotibu? Izskatas ka monitoru Jums izcelj defektus.. man uz profesionaalaa monja pat tajos jusu skriinos nekaadu atskiriibu neredzaas.. viss tiek laikam aizpludinaats.. vai kka ta 🙂 😀
* ffdshow
* Matroska Splitter
* Vorbis, madFLAC un nez kas vēl
Tos nevajadzīgos ar ķeksīšiem, protams, var noņemt (vai arī atstāt, gan jau saimniecībā noderēs :D), bet tas nozīmē tikai vienu – ka tieši jūs braucat no Liepājas uz Rīgu caur Amsterdamu 😀
Kā jau pirmīt norādīju – man ar to pietiek. Ja jums ir citas vajadzības, es nestrīdos. Braucot garāku ceļu, vairāk redzat pasauli, tā teikt 😀
Turklāt paklau – kam man tie “dārgie” resursi pie velna vajadzīgi, ja es viņus neizmantoju? Vienīgais dārgais resurss – laiks. Bet atšķirība ir minimāla, jo to (man) atsver lietošanas ērtums. Iekš WMP11 man viss sakārtots iekš Library, tāpēc man tā patīk 🙂
Aldi, nav tolks strideties, Damncrows taču ir ubergudrāks par visiem citiem pārējiem :>
Preses relīzes