Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Iznācis WordPress 3.0 beta
Par sarežģītību es nepiekrītu, vienkārši joomla daudzos veidos un ar daudziem iestatījumiem ļauj panākt vēlamo rezultātu. Uzraksti man sadaļas un izkārtojumu un es tev salikšu 30 minūtēs, ar visu intalāciju, tikai spaidot pogas un liekot ķeksīšus, nerunājot nemaz par to kas ir iespējams pielāgojot kodu. Un kas būs kad iznāks normālā versija 1.6,, betu jau testēju.
Joomla.org vietnē ir pieejami 4692 paplašinājumi, sociālie tīkli, nekustāmo īpašumu paortāli, sludinājumi, mūzikas galerijas da jebkas. Pēc drošības joomla ir TREŠ Ä€ vis drošākā cms pasaulē. Nu vienīgi ja nenoāk galīgu līkroču rokās, pēc kuriem arī bieži laboju un pārtaisu.
1) Joomlai pašlaik nav neviena jēdzīga sludinājumu dēļa skripta, ja vien neesi taisījis tādu pats
2) Joomla 1.6 vēl tikai Alpha 2 ir iznākusi, līdz betai vēl jāpagaida
3) Par admina paneli varu piekrist, kad visu apgūst (un nemaz tik ilgi nevajag laiku, lai to izdarītu), tad saprot, ka Joomlai ir ļoti ērts admina panelis
Kad pirms diviem gadiem mēģināju Joomlu, tad atceros to kā šausmīgu murgu. Administrācijas panelis bija katastrofāls, pat normāli nevarēju saprast kādā nolāpītā veidā lai es izveidoju lapu(sadaļu) – veidoju vairākās vietās, a nerādījās nekas.
Vaina nav Joomlā, vaina ir tavā loģikā.. Ja jau tu saki, ka izveidoji sadaļu un nekas nerādījās, vai zini kādēļ? Ja neizveidoji linku, kas ved uz tevis izveidoto sadaļu, tad no kurienes, lai tur kas rastos? 😀
P.S. Aldi, nepārspīlē.. kam tev otru facebooku?
Vai kāds dajebal, kad rakstīja savus murgus par WP fīčam, apskatījās manis iedoto linku?
Vislabāko, ko es jebkad esmu redzējis uz joomlas bāzes ir tv3 mājas lapa :), vairāk man piemēru, ko parādīt nav.
Jāatdzīst, ka joomlai ir labi premium skini, jeb templates, kā piemēru varu minēt šo, bet nu jomllas uzbūve ir tīrākās auzas.
Linx: Atceros, kad pats man teici, ka uz Joomlas bāzes vairāk nekad netaisīsi šop moduļa papildinājumus, or es kļūdos? Lūk arī mans minētais iemesls un tas, ko tu teici, noved pie viena senārija, atteikšanās no joomla usinga.
P.S. Aldi, nepārspīlē.. kam tev otru facebooku?
Kā jau teicu, ka mazbik par šo visu pasmaidīju. Humors humoram! 🙂 Ja es gribētu kaut ko līdzīgu FaceBook, nezvai es to darbinātu uz kāda bezmaksas CMS =] Tādiem prodžektiem vēlams paškodēts kods! 🙂
Atkarībā no projekta lieluma, funkcionalitātes, orientācijas… bla bla bla… liekam sistēmu kura tam visam piemērota, jo ne visu uztaisīsi ar phpBB, un ne visu ar WP… =]
Tik pat labi man patīkas php-fusion 🙂 Pat īsti izskaidrojuma nav, vnk. orientējos viņā (kad testēju) + lapu uz šamā var izveidot vienkāršu. 🙂 Kaut gan noteikti pie kautkā specifiska atdurtos, un to nevarētu izveidot – tikai ar ķeksiem 🙂
Nu mans piemērs: 4dance.lv – pamats paša pārmodots phpbb ar paškodējumiem un unikālu style, kā arī javascript fīčas priekš groziem, order formas kodējums, utt.. plus vēl tam visam pārveidots mini admin panelis, es gan teiktu, ka visu var saveidot, protams, kodam tas ir pašam cms pamatam ir jābūt gana labi atstrādātam, lai to varētu lietot kā pamatu visiem projektiem.
Š ādu CMS uzlikšanu + moduļu pieslēgšanu par mājaslapu viedošanu nosaukt nevarētu. Un es negribētu būt iestidzis tādā darbā (pat ja pieprasījums būtu liels), kur man dienu dienā ir jāuzstāda, piemēram, džūmla ar n spraudņiem.
Un tam kas teica, ka uz WP var tikai blogus turēt – muļķības.
Un joomla nebremzē, tā nav taisnība, strādā perfekti, līdz 10 000 apmeklējumu dienā droši var iztikt ar standarta iespējām, krievijā ir viena pareizticīgo lapa uz joomlas kurai apmekllējums ir līdz 100 K dienā un tad gan vajag modificēt.
Kaut vai tā pati nopride.lv lapa vasarās mierīgi iztur līdz pat 6000 unikālo apmeklējumu dienā, pa ziemu gan tur neivens neiet iekšā. Bet tā ir veca un pamesta lapa, kur gadiem neviens vairs neko nedara.
P.S. ja nemaldos, wp jau bija iestrādāts, strādāt full režīmā, vai pārslēgties uz fast režīmu, ķipa atslēdzot liekos javascriptus, vai es kaut ko murgoju? WP esmu krāmējies nedaudz, nepatīk īsti. Varbūt fīčas jā, ir ok, bet nu dizains, līdz ar to, dizaina maiņa = extra kodēšana, dizainu adoptācija un viss parējais čakars sākot no for IE testing utt…
WP administrācijas panelis strādā uz visiem pārlūkiem. (ar un bez JS)
Preses relīzes