Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Iznākusi Ubuntu 12.04 LTS pēdējā beta versija pirms fināla
Jaunums ir paildzinātais LTS versijas atbalsts, kurš līdzšinējo trīs gadu vietā nu būs pieci.fīčas
Īpaši jāatzīmē pilnvērtīgo divu monitoru atbalstu; parādījusies arī iespēja ieslēgt logu “pielipšanu” displeja malai (lai puse loga nebūtu uz viena monitora, bet otra puse – uz otra).
Testētāji arī atzīst, ka Ubuntu sāk aizvien stiprāk vizuāli līdzināties Windows 7 – to sekmē arī Ubuntu programmatūras centra jauninājums: instalējot kādu programmu, sānjoslā parādās tās ikona ar animētu progresa indikatoru.
Vispārinot var teikt, ka salīdzinot ar iepriekšējo LTS, Ubuntu ir pārvērties līdz nepazīšanai.

Jaunākās izmaiņas, kas veiktas – var redzēt šai video:
[youtube]
Par visiem jaunumiem sakarā ar Ubuntu 12.04 LTS var izlasīt šeitšeitsaspiest
Un vēl – vai tiešām es šo 2 gadu laikā būtu palaidis kaut ko garām? Logu “pielipšana” ekrāna malai ir jau 10.04.
Vēlu jaunu priekus mēroties ar krāniņiem, kurš kādu distru uzmočījis un kā nopi… nopēries jaunu progu uzliekot.
Ja tu veido lapas notepad`ā, tad spriežot pēc tava intelekta, Tu esi idi***.
Jā, OO rij daudz resursu, bet nu – ir alternatīvas.
Arī es pirms linux lietošanas domāju, ka tas ir s***, bet tagad, ieslēdzot win un salīdzinot to pašu ātrdarbību, liekas, ka katra sekunde ir izmesta gaidot, kamēr win ielādē visu, ko man vajag, un ja gadās kāds palielāks projekts, tad par stabilitāti var aizmirst, biežāk nokaras kāds apps, kur kaut kas svarīgs tiek darīts un viss jādara no jauna…