Izpildi drošības pārbaudi un saņem papildus 2 GB uz GDrive!

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Izpildi drošības pārbaudi un saņem papildus 2 GB uz GDrive!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Google piedāvā akciju – saņemt bez maksas papildus 2 GB GDrive diska vietas jau esošajiem 15 GB tikai par to, ka apskaties vai viss ir pareizi drošības iestatījumos. Nekādas obligātas darbības nav jāveic. Š im nolūkam jāieiet īpašā lapā, kur vienkārši jāapskata, vai viss lietotāja kontā ir pareizi. Protams, iespējams arī veikt izmaiņas sekcijās “Pārbaudiet savu atkopšanas informāciju”, “Pēdējo darbību pārbaude”, “Piekļuves atspējošana lietotnēm ar zemāku drošības līmeni”, “Konta atļauju pārbaude”.

Akcijas laiks – līdz 17. februārim. Pārbaudi veikušie papildus 2 GB diska vietu saņems automātiski līdz 28. februārim. Par to arī paziņos personīgi ar Email.

Pārbaudei reāli nepieciešamais laiks ~ 1 minūte.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_dgr_1.jpg[/img]

ExDec
    Participant

Slikts jau tas Google Drive nav, bet Hive vienalga piedāvā man bezlimita HDD. Ja man random kompānija to var par brīvu nodrošināt, tad īsti vajadzība pēc Google pakalpojuma man nav…

Participant

Vai tam tavam Hive lietotāju skaits ir tik liels kā Google Drive?

Nelabojams
    Participant

Liels lietotāju skaits liecina tikai par masīvu mārketingu un vidējā patērētāja dumjību un nekādi nav saistīts ar kvalitāti/piedāvāto servisu (nesaku, ka google drive būtu kas slikts). Inbox.lv arī ir lielākais pasta lietotāju skaits Latvijā :p jo vidējais patērētājs neko citu, kā šo $ūdu nezin.

msh
    Participant

Man patīk šitentais latvieša vidējā negatīvisms – ja latviešu firma, tātad pakalpojums vai prece ir sūds. Neba tikai inbox ir vienīgais, kas sūdainiem cilvēciņiem liekas slikts – uz sitiena nāk vēl prātā RILAK krāsas un Kinga degviela – ja padomātu, gan jau atrastos vēl kāds līdzīgs piemērs.

Nelabojams
    Participant

Kāds tam sakars ar latviešu firmu? Mēsli, tāpat kā noziedzība, ir bez tautības.

Man pašam tur savulaik bija pastkaste, kuru pārtraucu lietot, jo inbox pārtrauca uzturēt POP servisu (nezinu, varbūt tagad atkal uztur; neinteresē) + nemitīgais reklāmu spams. Pieņemu, ka tāpēc jau arī pārtrauca POP servisu, jo tad on-line reklāmas neredzi, bet pastu iespējams ērti filtrēt. Ja to var saukt par kvalitatīvu pakalpojumu, tad nu sorry.

p.s. Tu strādā inboksā?

p.p.s. Nezinu, kas ir Kinga degviela, bet ar Rilak krāsām man pus mājas apdarināta.

p.p.p.s. Pašmāju ražojumus lietot bieži attur nevis slikta kvalitāte, bet vāja informācija, bieži neadekvāta cena un slikta attieksme pret pircēju piedevām.

Participant

“Liels lietotāju skaits liecina tikai par masīvu mārketingu un vidējā patērētāja dumjību un nekādi nav saistīts ar kvalitāti/piedāvāto servisu (nesaku, ka google drive būtu kas slikts). “

Neko nesaprotu. Tad esmu dumjš, izvēloties Google Drive vai nē?

Redzi – inbox.lv ir populārs Latvijā, bet uz pasaules fona šis serviss ir mazs, kā draugiem.lv. Un šis serviss ir nekvalitatīvs tieši tāpēc, ka lietotāju skaits nav pietiekams. Ja būtu miljoniem inbox.lv reklāmu skatītāju, katra reklāma būtu neuzbāzīgāka, bet pārdomātāka, respektīvi, šim kantorim būtu nauda izveidot kvalitatīvāku reklāmu servisu. Tā kā draugiem.lv un inbox.lv klientus zaudē (manuprāt), reklāmas kļūst arvien uzbāzīgākas un parādās (vai parādīsies) vairāk maksas pakalpojumi. Slimais suns sāks grauzt sev nost kājas.

Uzticoties tādam Hive un citām mazajām firmām, tu nodod datus servisam ar nezināmu nākotni, jo tieši mazās firmas mēdz iegūt kaut kādu popularitāti, lai veiksmīgi pārdotos (šāda taktika nav reta), kā arī mazie uzņēmumi ir viegli izkonkurējami un no trases nostumjami.

Nu nezinu, ja es gribu savus personīgos failus kaut kur nogrūst, labāk to darīt stabilā vietā. Un tie gigabaiti – es savus 15gb nespēju aizpildīt, bet ja nu kādam to bezlimita vietu vajag, nu labi (manuprāt, tas ir vienkāršs reklāmas triks – piedāvāt to, kas izklausās āsom un ko izķer, bet tāpat neviens neizmantos). Kā arī – novēlu šiem Hive utt saņemt miljoniem lietotāju, kas reāli to “Unlimited storage” izmantotu. Gribētu redzēt, cik viegli tāds kantorītis no tās lietotāju failu kaudzes serveros spētu izrakt naudu, lai uzturētu milzīgas servertelpas, kas spētu nodrošināt labu kvalitāti ar “Unlimited storage” kā pirms lielā lietotāju skaita ienākšanas. Un par interneta trafiku arī jāpadomā.

Crow
    Participant

Es nesaprot, ko visi cepās par Inbox…

shadow118
    Participant

Es ar nesaprotu, man nāk tik tas spams, kam pats esmu pieteicies 😀

Un POP3/IMAP serviss arī viņiem strādā, lielu daļu e-pastus lasu no telefona default pasta aplikācijas.

Un par to Nelabojamā spamu, tas ir bezmaksas serviss, kaut kā jau viņiem jāpelna, ja traucē, uzliec filtru uz promotions@inbox, a pārējais spams jau ir tik, cik pats esi vazājis savu e-pastu apkārt

ExDec
    Participant

Kāda velna pēc tur vajadzētu tik lielu lietotāju skaitu? Lieto viņi daudzi, bet tā kā serviss samērā jauns, tad arī tik liels skaits noteikti nav. Un nopelnīt viņi var uz premium servisu (izmaksā 9$ mēnesī), kas izmaina datu daudzumu, ko mēnesī vari tur uploadot u.tml. Standarta lietotājam 50GB mēnesī max upload daudzums, premium tie ir 100GB.

Reklāmu nav, interfeiss ir ērts. Ir arī opcija strīmot video un audio pa taisno HD kvalitātē (ja šādi faili ir noglabāti). Tostarp opcija uz savu Hive kontu pa taisno lejupielādēt torrentus – viss, kas jāizdara, jāiekopē torrenta magnet links.

msh
    Participant

Nelabojams nē, es strādāju fizisku darbu mana ciema lielākajā uzņēmumā. Inbox lietoju kādus 10 gadus, ja ne ilgāk. Par to ka šie sūta reklāmas spamus, man ir dziļi pie kājas, mani tie neskar, jo sms šie sūta tikai par vēstulēm, kuru izcelsme ir ārpus viņiem, bet pašā mail.inbox.lv es ielogojos apmēram tikpat bieži kā pārbaudu savu fizisko pastkasti – reizi pa pāris mēnešiem – okej, bik biežāk, reizi mēnesī. Toties ar to pašu profilu var ielogoties foto.inbox.lv un files.inbox.lv . Daudzu apslavēto gmail gan vairs nelietoju – piereģistrējos kad tikko tas bija palaists un pieregoties tur varēja tikai ar ielūgumiem, un gigabaitīga pastkaste bija kas daudz, jo inbox pastkaste bija tikai 100 megi. Labi, reizi pa pāris gadiem atjaunoju paroli, atsūtot to uz inbox pastkasti, ja savajagas kaut ko augšupielādēt jūtubē.

Kings ir [vai bija] mazs DUS tīkls liepājas apvidū – vismaz mana ciema Kingu pārņēma gļukoils, tfu, Lukoils – agrāk varēja dzirdēt diršanu par kinga degvielu, ka esot sūdīga, un tagad tekstus ka esot labāka – nezinu neko par kinga deviņdesmit piekto, jo manā 28 gadus vecajā audī nav tik vāji forsēts motors, kuru būtu adekvāti ar piekto darbināt, ar astoto gūtie rezultāti bija ne sliktāki kā ar statoila astoto. Liepājas gļukoilā gan ir gadījies no astotā p i s toles ieliet bākā 40 litrus piektā. RILAK krāsas pasāku lietot uz mašīnas, vēl rezultātus nezinu, jo tā joprojām stāv, bet ir gadījies lasīt labu pieredzi – atšķirībā no visādiem autoveikalos pērkamiem ārzemju ražojumiem.

DÄ€RGIE CENZORI, VÄ€RDS P I STOLE NAV JÄ€CENZĒ! 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā