Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Izpildi drošības pārbaudi un saņem papildus 2 GB uz GDrive!
īpašā lapā
Akcijas laiks – līdz 17. februārim. Pārbaudi veikušie papildus 2 GB diska vietu saņems automātiski līdz 28. februārim. Par to arī paziņos personīgi ar Email.
Pārbaudei reāli nepieciešamais laiks ~ 1 minūte.
Man pašam tur savulaik bija pastkaste, kuru pārtraucu lietot, jo inbox pārtrauca uzturēt POP servisu (nezinu, varbūt tagad atkal uztur; neinteresē) + nemitīgais reklāmu spams. Pieņemu, ka tāpēc jau arī pārtrauca POP servisu, jo tad on-line reklāmas neredzi, bet pastu iespējams ērti filtrēt. Ja to var saukt par kvalitatīvu pakalpojumu, tad nu sorry.
p.s. Tu strādā inboksā?
p.p.s. Nezinu, kas ir Kinga degviela, bet ar Rilak krāsām man pus mājas apdarināta.
p.p.p.s. Pašmāju ražojumus lietot bieži attur nevis slikta kvalitāte, bet vāja informācija, bieži neadekvāta cena un slikta attieksme pret pircēju piedevām.
tikai nekādi nesaku, ka google drive būtu kas slikts
Neko nesaprotu. Tad esmu dumjš, izvēloties Google Drive vai nē?
Redzi – inbox.lv ir populārs Latvijā, bet uz pasaules fona šis serviss ir mazs, kā draugiem.lv. Un šis serviss ir nekvalitatīvs tieši tāpēc, ka lietotāju skaits nav pietiekams. Ja būtu miljoniem inbox.lv reklāmu skatītāju, katra reklāma būtu neuzbāzīgāka, bet pārdomātāka, respektīvi, šim kantorim būtu nauda izveidot kvalitatīvāku reklāmu servisu. Tā kā draugiem.lv un inbox.lv klientus zaudē (manuprāt), reklāmas kļūst arvien uzbāzīgākas un parādās (vai parādīsies) vairāk maksas pakalpojumi. Slimais suns sāks grauzt sev nost kājas.
Uzticoties tādam Hive un citām mazajām firmām, tu nodod datus servisam ar nezināmu nākotni, jo tieši mazās firmas mēdz iegūt kaut kādu popularitāti, lai veiksmīgi pārdotos (šāda taktika nav reta), kā arī mazie uzņēmumi ir viegli izkonkurējami un no trases nostumjami.
Nu nezinu, ja es gribu savus personīgos failus kaut kur nogrūst, labāk to darīt stabilā vietā. Un tie gigabaiti – es savus 15gb nespēju aizpildīt, bet ja nu kādam to bezlimita vietu vajag, nu labi (manuprāt, tas ir vienkāršs reklāmas triks – piedāvāt to, kas izklausās āsom un ko izķer, bet tāpat neviens neizmantos). Kā arī – novēlu šiem Hive utt saņemt miljoniem lietotāju, kas reāli to “Unlimited storage” izmantotu. Gribētu redzēt, cik viegli tāds kantorītis no tās lietotāju failu kaudzes serveros spētu izrakt naudu, lai uzturētu milzīgas servertelpas, kas spētu nodrošināt labu kvalitāti ar “Unlimited storage” kā pirms lielā lietotāju skaita ienākšanas. Un par interneta trafiku arī jāpadomā.
Un POP3/IMAP serviss arī viņiem strādā, lielu daļu e-pastus lasu no telefona default pasta aplikācijas.
Un par to Nelabojamā spamu, tas ir bezmaksas serviss, kaut kā jau viņiem jāpelna, ja traucē, uzliec filtru uz promotions@inbox, a pārējais spams jau ir tik, cik pats esi vazājis savu e-pastu apkārt
Reklāmu nav, interfeiss ir ērts. Ir arī opcija strīmot video un audio pa taisno HD kvalitātē (ja šādi faili ir noglabāti). Tostarp opcija uz savu Hive kontu pa taisno lejupielādēt torrentus – viss, kas jāizdara, jāiekopē torrenta magnet links.
Kings ir [vai bija] mazs DUS tīkls liepājas apvidū – vismaz mana ciema Kingu pārņēma gļukoils, tfu, Lukoils – agrāk varēja dzirdēt diršanu par kinga degvielu, ka esot sūdīga, un tagad tekstus ka esot labāka – nezinu neko par kinga deviņdesmit piekto, jo manā 28 gadus vecajā audī nav tik vāji forsēts motors, kuru būtu adekvāti ar piekto darbināt, ar astoto gūtie rezultāti bija ne sliktāki kā ar statoila astoto. Liepājas gļukoilā gan ir gadījies no astotā p i s toles ieliet bākā 40 litrus piektā. RILAK krāsas pasāku lietot uz mašīnas, vēl rezultātus nezinu, jo tā joprojām stāv, bet ir gadījies lasīt labu pieredzi – atšķirībā no visādiem autoveikalos pērkamiem ārzemju ražojumiem.
DÄ€RGIE CENZORI, VÄ€RDS P I STOLE NAV JÄ€CENZĒ! 😀
Preses relīzes