Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Izsaku līdzjūtību http://www.vid.gov.lv/ mājaslapas iztrādātājiem.
ir
Es neko tik stulbi novecojošu, nepārredzami un neizprotami stulbu mājaslapu neesmu redzējis. Man jau apnika visu laiku palīdzēt tās mājaslapas lietotājiem! Kas to mājaslapu veido un cik tiem liekēžiem maksā?
Vel tā apziņa, ka es ar saviem nodokļiem noteiktu sponsorēju to dienaszagļu algas!
Š odien vispār nagla, tie pastalu laizītāji piedāvā lejuplādēt dokumentus HTML formātā ar visu JAVASCRIPTU augšgalā, pietam ne UTF-8 formātā. Pēc lejuplādēs garumzīmes tiek aizstātas ar jautājumu zīmēm! Vienk WTF!
KAM vid lietotājiem HTML FAILI! Dievs pasarg! Nācās printēt kaut kādā Windows formātā un pēc tam tiešsaistē uz pdf pārtaisīt un sūtiet šiem atpakaļ, jo šamie nemaz neatbalsta formātu ko piedāvā lietotājiem lejuplādēt.
Bet nu labi, VID lapa veidota @2005. Nav gluži brīnums, ka nav gluži svaiga… Un sakarā ar to, ka jābaro ministrijas un ierēdņu bari, jaunai diemžēl naudiņas nepietiek.
P.S.- kad beidzot notepad iegūs kaut kādus ātruma uzlabojumus.
Teiksim tā- to lapu saprot cilvēki ar samērām augstām zināšanām, kas zin kas kādā tēmā atrodas. Cilvēki no malas nekuja nesaprot. tas ir akmens izstrādātāju dārziņā…
Preses relīzes