Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Izstrādāts jauns Microsoft zīmols
Jaunais zīmols bāzēts uz zinātnisko fantastiku un sasaucas ar devīzi “A promise made, a promise kept.”
Jāpiebilst, ka Microsoft jaunumu vēl nav akceptējis, bet, ja Balmeram iepatiksies – tas var notikt ļoti ātri. Vairāk bilžu – pirmavotā

Logotipa – “logu” evolūcija ir stpri progresējusi, bet pēc Kima domām, no vizuālā viedokļa vairs neatbilst jaunajām ierīcēm.
Tā vietā Endrjū Kims piedāvā jaunu dizaina elementu, ko viņš nosaucis par Slate

Turklāt – das niht štimt – microsoft nav punkts uz i, bet windows un office atkal ir?
Cerēt, ka Windows 8 izgāzīsies, laikam gan jau nu ir bezjēdzīgi. Facecrack paaudze, patērētāju paaudze par Metro ir sajūsmā.
Par tēmu – tā neko, bet tas ģeometriskais objekts tam telefonam tač-pogai ”lodziņa” vietā izskatās briesmīgi.
Piemēram, security updeitus tāpat puse ignorē, un uztur zoodārzu :>
Microsoft zin, ka radikālas pārmaiņas jamie nemaz nevar atļauties. Taču gabalu Apple pīrāga, loģiski, ka ļoti gribās.
Divi interfeisu risinājums, kur vecajam tiek izņemti pazīstami elementi, bet jaunais vēl nav noslīpēts – diezgan čīkst šuvēs. Technoloģiju entuziasti lieto jau ikdienā un slavē, bet, manuprāt, tā nav grupa, pēc kuras paredzēt kā tam tirgu, īpaši enterprise, kur atpakaļsaderības nepieciešamība velkas gadus 10+ un speciāla programmatūra tiek veidota in-house.
I bez tā oldfagiem ir grūti pieņemt pārmaiņas. Logi līdzīgi pašreizējiem bija jau DOS laikmetā, kad tos programmātiski zīmēja ar hi-ASCII būdiņām (ja grūti iztēloties, labs piemērs varbūt būs scene un warez NFO faili, kuros ASCII-art aizvien ir lielā cieņā).
Pašai kvadrātu, vienkāršības un minimālistma ideoloģijai nav ne vainas, tik tātad man patiktu, ja pārmaiņas nebūtu radikālas, t.i., pārveidotu visu, piemēram, Zune stilā:
Bet vispār man patīk dizains. 🙂
Nez, man itkā patīk, kaut gan minimālisms jau vairāk bij raksturīgi tieši Apple
Preses relīzes