Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › Izveido pats savu Google Street View
Google View piedāvā šādu iespēju, safotografē panorāmskatus un tos ievieto kartē. Š ādi Google var iekļūt kaut vai tavā mājā. 🙂 Vai piemēram Google pusbusiņa neizbraucamā vietā kā šī:
Ir kāds mēģinajis?
Attiecīgi, apgalvojums: “visiem kam ir Android sakarlīdzeklis ar fotokameru” nebūs īsti korekts.
Uzliekot CM 7.1, sajūtas bija līdzīgas, kā līdz celim sūdā būtu iekāpis. Dialeris un adrešu grāmata zem katras kritikas, advancētā skaļuma kontrole- nekāda, iebūvētais failu pārlūks- tizls, SMS UI šausmīgs, drop down menu- nepatīk un nefunkcionāls… Varu arī turpināt. Ticu, ka viņš ir stabils kā trīskāju taburete, bet GUI ir briesmīgs. Liekas, ka tur sapārota Sense (no HTC wildfire) ar vēl kaut kādu LG interfeisu.
Par i9300 (rakstīts mēnesi atpakaļ):
Palietoju CanyogenMod (cm-10.2.0-i9300) aptuveni 4 mēnešus uz pāršuvos prom. Nu i nah- viss ROM gļukains un bagains. Noriebās random aplikāciju force-close (visbiežāk DSP Audio manager), kameras gļuki (Force close), zvanu ierakstīšanas neiespējamība, šausmīgi kluss zvana signāls un vēl tonna sīkumu kuri vienkārši kaitināja ārā. Sanāca restartēties vismaz reizi pāris dienās, jo kaut kas atkal bija nobrucis. Stable versija skaitās… Tad man nemaz negribās iedomāties, kādas viņiem izskatās Nightly. Kanjogēņi ta vispār varēja neķerties pie i9300 ROMa taisīšanas, ja nespēj uztaisīt kvalitatīvu produktu. Tāds ķap-ļap un dikti blusains sanācis. Nē nu lietojams jau ir, bet ņedoģelkas ir jūtamas gandrīz uz katra soļa.
CM 11 ir Nightly, tāpēc nemaz pat neapsvēru ideju flašoties uz to.
Negribi neliec, katrs izvēlas to ko grib. Bet es pārgāju uz cm 11 jo defaultais samsung roms tiešām sūkā, lēns un bremzīgs .Cm 11 beidzot ir tāds androīds ko es gaidiju daudzus gadus.
Zvanu ieraksts strādā perfekti.
Migor, kādu appu Tu lieto šim nolūkam?
Pirms tam uz Sammy ROMa lietoju “CallX Call Recorder”. Tagad, kad pārslēdzos uz AOSP tipa ROM – CallX sagāja tūtā un piedāvā ierakstīt tikai no mikrofona.
Nupat patestēju Migora ieteikumu uz default setingiem- raksta ok, tikai otra puse varēja būt skaļāka… Migor, no kurienes Tu pats ņem Audio (ALSA/Kernel)?
Paldies par ieteikumu! 🙂
Preses relīzes