Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › Izveido pats savu Google Street View
Ok, atveru appu un atskaņoju sarunu. Mute ciet 🙂
Un tā ir bijis dažādās sfērās daudzreiz. Viens kolēģis ar lielu muti pina intrigas un kad es sanāksmē atskaņoju viņa sarunas tad izgāzās kā divplāksnis virs parīzes. Silti iesaku izmantot.
Vai kādam ir tiesības celt prasību tiesā par to, ka ir ticis ierakstīts? Ja jā- kam un kādos apstākļos ir šādas tiesības? Kas draud par nesaskaņotu sarunas ierakstīšanu?
Izklausās jau nu absurdi. Sak- gribu un ierakstu- kas kādam daļas ko daru demokrātiskā valstī?! Bet pieļauju, ka Latvijas likumdošanā tomēr ir aprakstīts kāds aizsargmehānisms, kas skar audiovizuālās informācijas dokumentāciju.
Amerikā ir aizliegts ierakstīt sarunas bez otra cilvēka piekrišanas.
Principā savu Google Street View var veidot pat tiem kam nav Android. 🙂
Lūk – izveidoju bildi ko pagājušo gad testējot nobildēju caur iOS! Galvenais lai būtu sfēriskā bilde – vēlams ar kordinātēm. Tādu var nofotografēt kaut vai ar Microsoft Photosynth aplikāciju, ar to tad arī šī bilde uzņemta. Kvalitāte jau nekāda, tikai tīri testiņš.
Mans veikumiņš šeit:
1. Pazuda root.
2. Pārāk mazas ikonas. Es ar saviem resnajiem pirkstiem nevaru neko normāli uzrasktīt uz klavas.
Mazas ikoniņas ir, jā, bet sāku jau pierast un patīk vairāk par resnajām ikonām- vairāk informācijas salien ekrānā. Resnumu var regulēt mainot Display pixel Density. Kaut kur settingos manīju…
Displeja tvīkošanai pamēģini Xposed Framework + GravityBox[KK] Module. Tur bez Roota neiztikt.. Nupat paskatijos- tur nav iespējas mainīt Pixeļu blīvumu (lai cik absurdi tas neizklausītos- tā šo tvīku sauc).
Preses relīzes