Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Izveidots Dr. Web antivīruss Symbian sistēmām
[imgr]
Viena no Dr. Web ekstrām – iespēja izveidot “melno” un “balto” sarakstus, pēc kuriem filtrējas SMS īsziņas un zvani. Tādā garā var sevi ne tikai norobežot no nevēlamajiem kontaktiem, bet arī aizsargāties no krāpniecības – tai skaitā nekad vairs nesaņemt SMS no it kā pazīstamiem cilvēkiem ar lūgumu papildināt telefona kredītu.
Regulāra atjaunināšana caur internetsavienojumu neļauj vīrusu datubāzēm novecot. Programmas interfeiss ļauj pilnībā uzstādīt darba parametrus atbilstoši lietotāja vajadzībām. Ja rodas jautājumi no jebkura programmas loga, pieejama konteksta izziņa.
Dr. Web var testēt visi lietotāji, kuri uzstādījuši Symbian OS.
Kārdinoši, ja vien man būtu Symbian OS! 🙁 Parasti ir tā, manam draugam nav ko darīt, viņam ir bezmaksas īsziņu plāns, un viņš man visu laiku sūta tukšas īsziņas, beigās ir kādi divi simti! 😀 😀
Interfeis programmas ļauj pilnībā uzstādīt darba parametrus, rēķinoties ar lietotāja vajadzībām. Ja rodas jautājumi no jebkura programmas loga, pieejama konteksta izziņa.
Da fak? Google Translate?
Interfeiss programmai ļauj pilnībā izmainīt darba parametrus rēķinoties ar lietotāja vajadzībām.
Tālāk nemāku iztulkot… 😀 😀
Esmu par Symbian OS attīstību, un katrs tā jaunums uzlabo man garastāvokli 🙂
Fakts ka mobju operētājsistēmai nu jau vajag AV ir attīstība? Manuprāt lietas jāsauc īstajos vārdos – tas ir regress. Vienu subjektu līkrocības dēļ citi gūst iespēju uzvārīties.
Preses relīzes