Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Audio/Video/Foto un TV › Izvēlos labus 2.0 skaļruņus
Logitech Z-4
Man virs PC galda ir Technics SC-EH590EP-S
Man ir vajadzīgi skaļruņi, vēlams ar vadības pulti, kurus es varētu ieslēgt lai istabā logi nedreb, kad mūziku neklausos vai spēles nespēlēju. Kādus variantus varat ieteikt?
Ir gan mīnusiņš, ka 2 reizes mēnesī nogļuko pults – spiežot klusāk, tumbas izslēdzas. Un jā, pie sienas pielikt nevar. Kā plus atkal ir tas, ka pastūzis atsevišķi – noklāsies, met pie dajebkāda pastūža un skandini bez lielas ķēpāšanās.
Katrā ziņā, nu jau ~8.gads rit ar RRR audio tehniku, gan mājās, gan vasarnīcā un nesūdzos! 🙂
Ja gribi kko mazu…. nez, paņem kārtīgas austinas (pioneer, behringer…) un miers! 😉
Austiņas negribu, gribu skaļruņus !
Bet nu jā, kas kuram tuvāks – citam kvalitatīva skaņa, citam santīmu skaitīšana. Es divas deviņdesmitnieces latvijā ikdienā nelietoju tikai tāpēc, ka viņas man nebija vienādas – savādāk es būtu izdomājis kā viņas horizontālā pozīcijā pielikt pie sienas normālam stereoefektam – tā nu to vietā tika izmantotas divas trīsdesmitniecītes kuras pie tādas pašas U-7111 pastūža noslodzes deva ievērojami sliktāku skaņu 🙁
P.N. Tikai nupat atčaknījos ka esošās “nežēlīgās jaudas” technics tumbas ir nevis 120w, bet gan “120w”, tb tādi ciešami iztikas minimuma grabuļi, kas parāda kādus sūdus tofika autors vēlas iepirkt. Tad nu varu ieteikt šitādus, skan skaļi, darbojas ar 4 AA bačām un basus tak kā jau mēs redzam, nevajag 😀
[youtube]
Man liekas ļoti laba dziesma, parādīts kā nevajag darīt!
Ieklausies vārdos,
sajauc cukuru ar raugu .. ceļu turpina … Samurajs . Ä€RPRÄ€C !
Ja esi pieslēdzis pa taisno pie kompja (tad gan jābūt ūberkrutai
Ja vienkārši baidies pamodināt kaimiņus, ieslēdzot datoru, varbūt ir vērts padomāt, ka tik sarežģītai technikai neesi vēl īsti nobriedis?
“… varbūt ir vērts padomāt, ka tik sarežģītai technikai neesi vēl īsti nobriedis? “
Paldies par detalizētu aprakstu, 🙂 varēji vēl uzrakstīt kā ieslēgt .
TĒMA SLĒGTA
PS. Pirms slēgt tēmu, ja vien tas nav sludinājums, varbūt 7x padomā, pirms veido nākošo?
Preses relīzes