Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › J. Kasperskis: iPhone atlicis dzīvot ne vairāk kā 5 gadi
[imgr]
Par iPhone ‘Kaspersky Labs’ šefs prognozēja, ka tuvāko 5 gadu laikā tas pārstās būt par kulta ierīci, un par to vēl interesēsies vienīgi viskaislīgākie Apple fanāti.
“Kaspersky Labs” gatavo īpašus antivīrusus viedtālruņiem, kas ir apvienoti ar pretnozagšanas funkciju. Pēdējā ļauj ne tikai attālināti bloķēt nozagto tālruni, bet arī izsekot to caur GPS. Iespēja darbojas pat SIM-kartes nomaiņas gadījumā.
Gan jau apple uztaisīs savu integrēto wīrusķērāju, ko ielādēt varēs tikai caur iveikalu…
Koa? 😀 un domā atzīs, ka viņu “perfektās” absolūti, nekam nederīgi mēsli, derīgi vienīgi lietošanai prātā vājiem tefteļiem os var noraut kādu vīrusu? 😀 😀 Es uz to necerētu.
P.S.-
Sanāca te vienam cilvēkam slēgt iTelefonu klāt jaunam datoram. Vispirms ir jāpārkačā entie gigi ar muzonu, tālāk ir jāautorizē dators, tad ir pa tīro jāizdzēs iTelefons, tas nozīmē bakupot kontaktus, kalendāru, softa uzstādījumus, tad atkal vis jākačā iekšā.. kapēc tik sarežģītas procedūras jāveic, ja nopērk jaunu kompi?
Man ar savu HTC nav tā jākrāmējas, viss smuki saflabāts mājas datorā, sasinhonizēts ar googles severiem, un līdz ko telefons pie neta, es dabūju visu jaunāko info, un ja vēlos, varu vēl sasinhronizēt ar citu, jaunu kompi, un nekas nav jāpumpē pa jaunam iekšā…
Ja arī aifŠnam pienāks gals, tad ne jau vīrusu dēļ. Tā taču vispār no vīrusu izplatīšanās viedokļa ir ideāli droša sistēma – instalējas tikai apple pārbaudīti softi no appstore.
Tas Kasperskis tak ir galīgi saspiedies.
Ja arī aifŠnam pienāks gals, tad ne jau vīrusu dēļ. Tā taču vispār no vīrusu izplatīšanās viedokļa ir ideāli droša sistēma – instalējas tikai apple pārbaudīti softi no appstore.
un visi jailbreakeri sūdzēsies – ieinstalēju šķībo “Super Bluet00th&wifi cracer by hacker007forever” un aifons neiet! ko darīt? 🙂
“Kaspersky Labs” gatavo īpašus antivīrusus viedtālruņ iem, kas ir apvienoti ar pretnozagšanas funkciju. Pēdējā ļauj ne tikai attālināti bloķēt nozagto tālruni, bet arī izsekot to caur GPS. Iespēja darbojas pat SIM-kartes nomaiņ as gadījumā.
interesanti butu uzzinat kadam OS tad tas top, vai atkal tik prieksh WINmob un SYMBIAN? un Android atkal paliks par vienu no krutaam par kuru tik gudri runat un slavet, ka redz, ir populars…
“Kaspersky Labs” gatavo īpašus antivīrusus viedtālruņiem, kas ir apvienoti ar pretnozagšanas funkciju. Pēdējā ļauj ne tikai attālināti bloķēt nozagto tālruni, bet arī izsekot to caur GPS. Iespēja darbojas pat SIM-kartes nomaiņas gadījumā.
interesanti butu uzzinat kadam OS tad tas top, vai atkal tik prieksh WINmob un SYMBIAN? un Android atkal paliks par vienu no krutaam par kuru tik gudri runat un slavet, ka redz, ir populars…
Nu man Apple Iphone OSam antivīrusu nevajag. Tā pat manai nokia klucijai vēsi bez tāda iztieku.. 😀 Tāpēc, par ko cepties… vai iznāks or nē? Kautvai cmuku App izdos šamie, nu i.. lai jau pelnās no tādiem naudas makiem, kuri pirks, un instalēs sacos mob devaisos tikai tāpēc, ka parādās ikoniņa “Kasperovska Antjivirus”, un sajutīsies droši sēdēdami tviterā, ka trojas mošķi nenākot redz iekšā… 😀
Ne nu aizmirsīs, ne nu kā. Ar tiem ļimoniem, kas applei kabatā, mārketings tik zels un plauks. Un ja vajadzēs, tad arī iphoni uzturēs pie dzīvības, bet ja nevajadzēs, tad būs cits blingbling priekš apple faniem.
Vovo, aiznākamo iPhonu uztaisīs ar caurspīdīgu korpusu un atkal Apple fani skries un pirks, kā kaut ko jaunu un neredzētu;)
Pēc Kasperska domām, viedtālruņi pamazām izspiedīs visu citu datortehniku, tai skaitā portatīvos PC un netbūkus.
Stulbākais, ko pēdējā laikā esmu lasījis. Galīgi saspiedies tas čalis gadījumā nav?
Preses relīzes