Sākumlapa › Forumi › PC modings › Virstaktēšana › J
Ceru uz jûsu atsaucîbu :)!
Man jau 1.5 gadus winda iet bez pârlikðanas, pie tam tikpat âtri un stabili kâ sâkumâ. PC joprojâm ir tîrs no visiem mçsliem.
Vçl kâds tâ prot?;)
Man jau 1.5 gadus winda iet bez pârlikðanas, pie tam tikpat âtri un stabili kâ sâkumâ. PC joprojâm ir tîrs no visiem mçsliem.
Vçl kâds tâ prot?;)
Âtrâkais, kad esmu pârlicis ira 5 h 😀
Sanèa maza problçmiòa ar kompîti un mani, ne to OS zliku 🙁
Âtrâkais, kad esmu pârlicis ira 5 h 😀
Sanèa maza problçmiòa ar kompîti un mani, ne to OS zliku 🙁
Neskatoties uz to, ka winda ir MS produkts – uztaisît viòu normâlu ir iespçjams.
P.S. – Man “MS produkts” ir lamuvârds.
Neskatoties uz to, ka winda ir MS produkts – uztaisît viòu normâlu ir iespçjams.
P.S. – Man “MS produkts” ir lamuvârds.
Runâjot par tçmu
Sempron 2500+
1.4 Ghz
Overclock
Sempron 2500+
1.9 Ghz
Reâli sistçma stabili darbojâs uz 1.7 Ghz
Temperatûra îpaði necçlâs. To es esmu pamanîjis, ka AMD karst mazâk. Neesmu redzçjis vçl tâdu AMD proci, kuram normâla lietoðana ir 60 – 70 grâdi.
Runâjot par tçmu
Sempron 2500+
1.4 Ghz
Overclock
Sempron 2500+
1.9 Ghz
Reâli sistçma stabili darbojâs uz 1.7 Ghz
Temperatûra îpaði necçlâs. To es esmu pamanîjis, ka AMD karst mazâk. Neesmu redzçjis vçl tâdu AMD proci, kuram normâla lietoðana ir 60 – 70 grâdi.
Es savçjo AMD Athlon 1,6 GHz uzklokoju uz 1.8, 1.9 Ghz. Bet es noklokoju atpakaï. Nepatîk aizrauties ar tâdu lietu. Var tîri sâlîti maksât kïûdas aprçíinos 🙂
Es savçjo AMD Athlon 1,6 GHz uzklokoju uz 1.8, 1.9 Ghz. Bet es noklokoju atpakaï. Nepatîk aizrauties ar tâdu lietu. Var tîri sâlîti maksât kïûdas aprçíinos 🙂
Standarts 250/200
OC ~395/205
Augstâk bail spiest. Un augstâk par 399 nemaz nevar 😀
Standarts 250/200
OC ~395/205
Augstâk bail spiest. Un augstâk par 399 nemaz nevar 😀
Luudzu, P5N32-SLI SE Deluxe taalaak nelaizh. Atminjas arii jau mekleeju kaadas gigaherciigas 🙂
Luudzu, P5N32-SLI SE Deluxe taalaak nelaizh. Atminjas arii jau mekleeju kaadas gigaherciigas 🙂
Piekrî´µ- ja pareizi visu izdara AMD nekars kâ ´o m笩na iestâ³´î´ Intel fani. 🙂
Es sav窯 AMD Athlon 1,6 GHz uzklokoju uz 1.8, 1.9 Ghz. Bet es noklokoju atpakaï® Nepatî« aizrauties ar t⤵ lietu. Var t s⬮ti maksâ´ kﻤas aprç©nos 🙂
Intel fani savus celeron procus kloko no 2.66 uz 3.72 draudzin pie temperaturas 50 gradi muhahahahaaaaa.. un pentium 4 procus pari 4 ghz ar standarta dzesi var dabuut.
Preses relīzes