Ja dinozauri būtu dzīvi, vai tie būtu Cukerberga vakariņu ēdienkartē?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Ja dinozauri būtu dzīvi, vai tie būtu Cukerberga vakariņu ēdienkartē?

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Graafiene
    Participant

Nevienam nav noslēpums, ka Facebook vadītājs Marks Cukerbergs (Mark Zuckerberg) katru gadu izvirza sev vienu jaunu mērķi. 2009.gadā viņš par savu izaicinājumu bija izvēlējies kaklasaiti, un to nēsāja katru dienu. Pagājušā gada izaicinājums bija ķīniešu valodas apguve, bet šī gada maijā viņš publiski pavēstīja savu jauno izaicinājumu – nu vienīgā gaļa, kura tiks lietota uzturā būšot tikai no tās radības, kuru viņš nogalināšot pats savām rokām. «Pēdējā laikā katru gadu es esmu pieņēmis personīgu izaicinājumu – lai mācītos par pasauli, paplašinātu savas intereses un iemācītu sev lielāku disciplīnu,» vēstīja Cukerbergs. Â«Š ogad mans personīgais izaicinājums ir saistīts ar pateicību par pārtiku, ko es varu ēst,» skaidrojis Facebook dibinātājs, paskaidrojot: «Es domāju – daudzi cilvēki aizmirst, ka dzīvai būtnei jāmirst, lai mēs varētu ēst gaļu, tāpēc mans mērķis neļauj man to aizmirst un liek būt pateicīgam par to, kas man ir.»

Viņš savu nogalini – “slepkavniecisko” diētu, sācis vārot dzīvu omāru. Viņa draudzene Priscilla arī labprāt atbalsta šādu gastronomisko iegribu. Cukerbergam šajā izaicinājuma īstenošanā palīdz šefpavāre Džese Kūla (Jesse Cool). Viņa ne tikai parādījusi ceļu uz tuvējām saimniecībām, bet arī palīdzējusi nogalināt vistu, cūku un kazu, par ko Cukenbergs paziņoja arī savā privātajā Facebook lapā. Taču pagājušajā nedēļā parādījās baumas, ka nu zem Cukenberga naža gūlies arī bizonis, jo kādā prezentācijā bijis redzams, ka Cukerbergs cepot bizona burgerus. Tas, protams, radījis jautājumu, vai tiešām viņš ir pievarējis arī šādu prāvu kustoni. Kā ziņo mashable.com tad atbilde, acīmredzot, ir apstiprinoša. Kā vēstīja izdevums Fortune, tad Cukerbergs nesen ieguvis medību licenci un ķēries pie iemaņu pielietošanas praksē.

«Jā, viņš nogalināja bizonu,» sacījis viens no mashable.com informācijas avotiem, līdz ar to apstiprinot Fortune vēstīto. Tiek atgādināts, ka Cukerbergs dzīvnieku nogalināšanu neuzskata par sportu. Viņš to dara, lai būtu veselīgāks un uzņemtos atbildību par pārtiku, ko lieto uzturā. «Patiesība ir tā, ka viņa jaunā uztura apņemšanās ir balstīta uz labiem nodomiem. Turklāt, cik daudzi no mums var teikt, ka esam nogalinājuši bizonu? Es noteikti nevaru,» raksta mashable.com žurnālists.

Pēc visa šī sāku aizdomāties – līdz gada beigām vēl daudz laika, un kas gan vēl varētu kļūt par Cukenberga maltīti. Jebkurā gadījumā ar interesi gaidu, ko gan atkal jaunu viņš izdomās nākošajā gadā.

Aldis
    Participant

… un no šī izrietot…

…. kad sunim nav ko darīt, jams laiza pautus ….

Garinsh
    Participant

Es domāju, ka šādiem izklaidējoša rakstura materiāliem nav ne vainas. Paldies par rakstu, Grāfien!

samurajs
    Participant

Ja kaut kur varētu nožmiegt to antīko reptīli, Cukerzwergs bez šaubām būtu pirmais rindā 😀 Un vesela operatoru armija to filmētu. Tā tak ir unikāla iespēja pacelt reitingu, kurš tā jau mākoņos 😀 Vispār ja dinozaurs nomedītu viņu pašu – Cukerzwerga reitings vēl vairāk celtos 😀

Dibens Kāpurķēde
    Participant

Vispār jau nogalināt var tikai cilvēku, dzīvniekus vai nu nokauj vai nomedī. 🙂

P.S. Nekas tāds – es arī esmu kāvis vistas un tītarus 🙂

Graafiene
    Participant

Mister, Attiecīgās ķermeņa daļas Kāpurķēde. Nāksies Jums paskaidrot, ka “nogalināt” nozīmē nonāvēt, atņemt dzīvību jebkādai dzīvai būtnei neatkarīgi no tās Homo sapiens attīstības pakāpes.

usins
    Participant

Homo sapiens ir tikai saprātīga būtne. Vistas pie tādām īsti neiederas. Mājlopus kauj. Veģistārieši visus uzskata par slepkavām.

Man gan gribās redzēt, kā veģitārietis ļaus mocīties govij, kura nav slaukta ilgāk par nedēļu… ļoti humāni.

KristoZ
    Participant

Vai zini kāda atšķirība ir starp “veģetārieti” un “vegānu”?

Citādi, par tēmu, manuprāt atbalstāma ideja saprāta robežās.

Participant

Interesants raksts, bet man kā gandrīz-veģetārietim likās pretīgi, bet izzinoši. 🙂

Šªsiņam – dabīgi jau govi slauktu telēns. 🙂 Lai nu kā, no piena gan neatsakos un neieteiktu to darīt. ^^

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?