Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Ja dinozauri būtu dzīvi, vai tie būtu Cukerberga vakariņu ēdienkartē?
Viņš savu nogalini – “slepkavniecisko†diētu, sācis vārot dzīvu omāru. Viņa draudzene Priscilla arī labprāt atbalsta šādu gastronomisko iegribu. Cukerbergam šajā izaicinājuma īstenošanā palīdz šefpavāre Džese Kūla (Jesse Cool). Viņa ne tikai parādījusi ceļu uz tuvējām saimniecībām, bet arī palīdzējusi nogalināt vistu, cūku un kazu, par ko Cukenbergs paziņoja arī savā privātajā Facebook lapā. Taču pagājušajā nedēļā parādījās baumas, ka nu zem Cukenberga naža gūlies arī bizonis, jo kādā prezentācijā bijis redzams, ka Cukerbergs cepot bizona burgerus. Tas, protams, radījis jautājumu, vai tiešām viņš ir pievarējis arī šādu prāvu kustoni. Kā ziņo mashable.com tad atbilde, acīmredzot, ir apstiprinoša. Kā vēstīja izdevums Fortune, tad Cukerbergs nesen ieguvis medību licenci un ķēries pie iemaņu pielietošanas praksē.
«Jā, viņš nogalināja bizonu,» sacījis viens no mashable.com informācijas avotiem, līdz ar to apstiprinot Fortune vēstīto. Tiek atgādināts, ka Cukerbergs dzīvnieku nogalināšanu neuzskata par sportu. Viņš to dara, lai būtu veselīgāks un uzņemtos atbildību par pārtiku, ko lieto uzturā. «Patiesība ir tā, ka viņa jaunā uztura apņemšanās ir balstīta uz labiem nodomiem. Turklāt, cik daudzi no mums var teikt, ka esam nogalinājuši bizonu? Es noteikti nevaru,» raksta mashable.com žurnālists.
Pēc visa šī sāku aizdomāties – līdz gada beigām vēl daudz laika, un kas gan vēl varētu kļūt par Cukenberga maltīti. Jebkurā gadījumā ar interesi gaidu, ko gan atkal jaunu viņš izdomās nākošajā gadā.
…. kad sunim nav ko darīt, jams laiza pautus ….
P.S. Nekas tāds – es arī esmu kāvis vistas un tītarus 🙂
Man gan gribās redzēt, kā veģitārietis ļaus mocīties govij, kura nav slaukta ilgāk par nedēļu… ļoti humāni.
Citādi, par tēmu, manuprāt atbalstāma ideja saprāta robežās.
Šªsiņam – dabīgi jau govi slauktu telēns. 🙂 Lai nu kā, no piena gan neatsakos un neieteiktu to darīt. ^^