Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Ja gribi izmest !!!
Hmm, pirms palīdzēt citiem, vajadzētu iemācīties palīdzēt sev…
Ko ieteikt vari ?
Vai tik filozofēt ?!?
Jā, varu ieteikt – sameklē darbu.
Hmmm…interesanti butu zinat kur? 🙂
700 eiro nedēļā
Muahahahaaa 😀
ev nu sory džeki, pat tāds kā es var darbu atrast. 🙂
P.s Gena ir tizlenis. 🙂
par tizleni piekrītu, pārējam gan nē .
Es arī 🙂
700 eiro nedēļā
ev nu sory džeki, pat tāds kā es var darbu atrast. 🙂
Laikam jau nēesmu tik ģeniāls,bet nekas ,jo tādu kā es puslatvijas šobrīd,un galvenais,ka mūsu paliek aizvien vairāk !!!
Par topiku,laikam jau nebija vērts nemaz taisīt,jo atskaitot gudras runas ,nekā konkrēta neparādījās !!!
700 eiro nedēļā
Laikam jau nēesmu tik ģeniāls,bet nekas ,jo tādu kā es puslatvijas šobrīd,un galvenais,ka mūsu paliek aizvien vairāk !!!
Tas gan tiesa :/ es gan tavā vietā nelepotos ne ar vienu no šiem faktiem + prasīt mūsdienās kaut ko materiālu ( it sevišķi datortehniku, kuru tā vienkārši nemēdz “izmest” ) un cerēt, ka nu tūlīt krītīs hlamu kaudze ir vienkārši “yo”
p.s par darba jautājumiem runājot -> mēnesi cītīgi spamoju ss.lv un cv.lv un atradu darbu. Tiesa gan, galīgi ne pa specialitāti, bet tomēr priekš pašreizējās situācijas labu darbu.
Tas gan tiesa :/ es gan tavā vietā nelepotos ne ar vienu no šiem faktiem + prasīt mūsdienās kaut ko materiālu ( it sevišķi datortehniku, kuru tā vienkārši nemēdz “izmest” ) un cerēt, ka nu tūlīt krītīs hlamu kaudze ir vienkārši “yo”
[/quote]
Ja kādam var ienākt prātā doma par cerību uz hlamu kaudzi,tad tas arī atbilst šeit izteiktajiem viedokļiem par pašlabuma meklēšanu!
Es personīgi ne uz ko neceru !
Vienkārši daru ko varu un zinu(un man ir tāda iespēja),lai tam puikam vai skuķim laukos arī būtu savs prieks !
Un par to ka piederu pie bezdarbnieku pulka nemaz ar nelepojos!
Uzrakst īju vienkārši taisnību par to ka šobrīd esmu bez darba!
Vispār, ja būtu kā agrāk, kad strādāju ,tad ar šo forumos rakstīšanu nemaz nenodarbotos,neatliktu laika!
Bet tagad tik gadījuma darbi gadās!
Par to,ka tā vienkārsi mēdz izmest (un bieži) esmu pārliecinājies ne reizi vien!
Un ne tāpēc ka kāds man būtu ko baigi kaudzēm atdevis,bet gan pavērojot piedrazotos pagalmus un atkritumu- metāllūžņu kaudzes ap miskastēm!
Vajag tikai pievērst uzmanību,bet kam visa gana un viņa apkartējiem arī ,tas jau to neredz !
Pirms kāda laba laiciņa visus vecos dzelzhus, kas man bija palikushi no jauniibas laikiem shim cilveekam atdevu…ceru, ka noderēja…? domaaaju, ka dzelzhi tika izmantoti taam vajadziibaam, kuraam autors solīja…vismaz man peec tikshanaas uzticiibu radiija…kaut vairaak taadu cilveeeku…
Jā ,paldies par to reizi!
Kaut kas jau ir izmantots,kas vēl nav,gan jau ar noderēs!
Maz jau tādu saprotošu cilvēku,tā kā,ja kāds ko atdod,tad ilgu laiku var stāvēt bez pielietošanas,kamēr varu ielikt kādā sistēmā,vai iemainīt pret ko, kas pietrūkst ,lai pabeigtu uzlasīt kādu pilnu komplektu !
Tur tas pietrūkst,tur cits kas !
Pa visu vasaru labi ja pāris pilnus komplektus (P3 līmenī) esmu savācis!Aizvedu uz laukiem kaimiņmājas sīčiem,baigi priecīgie bija!
Aizej uz vietējo pašvaldību un uzzini vai tie nemet ārā kompjus no kādas skolas vai likvidējamas struktūras (daudzās vietās tā dara). Tad varēsi dabūt dzelžus na haļavu un lielā vairumā. Ja vēl piesolīsi palīdzēt ar pašvaldības datoriem, tad attieksme būs pozitīva… nu un varbūt darbu dabūsi.
Monitorus pa free var dabūt vecās tehnikas savākšanas punktos.
-> jakslis
Aizej uz vietējo pašvaldību un uzzini vai tie nemet ārā kompjus no kādas skolas vai likvidējamas struktūras (daudzās vietās tā dara).
Nu nez vai mūsu laikos tā ir,nav dzirdēts!
Ja nu vienīgi saeimā 🙂 !
Un tur jau savu sisadminu pietiek,kas jau visu iztīra(un arī notirgo!!!)!
Tie tad ,laikam arī ,būtu tādi ,par kādu mani te daudzi grib nosaukt !Ja nu vienīgi metallūžņiem ko var sadabūt 🙁 !
Es dabūju no vienas skolas, mans draugs arī dabūja no likvidējamas pašvaldības… vajag tik rakt.
Preses relīzes