Ja internets pazustu kā tāds…

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Ja internets pazustu kā tāds…

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    TrakaisKursis
    Participant

[img]https://farm5.static.flickr.com/4141/4878400454_13324c0876_o.jpg[/img]

… tad troļļi pārvāktos dzīvot zem tiltiem 🙂

Kon
    Participant

… Es neēstu, bet pirktu mūziku <3

Evers
    Participant

optisko disku ēra atkal plauktu un zeltu, pirms gadiem prātā nenāca, ka mūziku, filmas, programmas un spēles varētu dabūt internetā, viens otram deva un rakstīja visu saceptu CD matricās un visi bij laimīgi, nekā netrūka. Internets tika iečīgāts pa retam lai izmantotu epasta klientu. Sapņos pat nerādījās tādas lietas, kā YouTube, forumi, torrenti utt. Ehh, nostaļģija. Es jau nu neraudātu, ja internets pēkšņi pazustu.

Foxsk8
    Participant

Droši tad pārklasificētos par “celtnieku”, jo man darbs ir tieši saistīts ar internetu, nav neta, nav darba.

P.S. Atceros, vēl no agrākiem laikiem, ka reāli netā zināju tikai pāris adreses, navigator.lv, un inbox.lv, kur varēja čusku uzspēlēt 😀

Reāli tādi draugiem.lv arī nemaz nebija, tad bija kā bija, arī telefonu sakari tik tiko parādijās, tad nu bija kā bija, ja gribēji pie kāda čoma aiziet, tad bija jājiet, un cerēt, ka viņš būs mājas 😀 Ne iespēju paszvanīt, nekādu kontaktu. Arī ar ārzemēm, varēja vai nu rakstīt vēstuli vai zvanīt pa parasto telefonu, tagad jau tas liekas smieklīgi, bet nu tajos laikos vispār atceros, ka min alga bija 80 Ls mēnesī, nu dzive bija rožaina, bet zato, koka privāteni ar 20 dzivokļiem pa 7K varēja dabot 😀 Bija savi plusi un mīnusi, un tā tas ir bijis vienmēr, nebūs neta, būtu atkal kaut kādas citas extras, kas mūsu dzīvi padarītu interesantāku. Bet nu tehnloloģiskais progress ir neizmērams. Reāli jau internets kā tāds, jeb kādreiz kā teica, intranets, arpanets, utt… bija domāts armijas vajadzībām, interneta attīstību veiksmīgi sekmēja universitāšu pievienošānās vienotiem tīkliem, kā arī tas viss jau nonāca masu rokās, kas arī saka investēt, attīstīt un uzlabot.

P.S. Vēl atceros DSL laikus, omg.

Tādā ziņā mums vēl ir paveicies, ka piedzīvojam šo visu tehnisko progresu, vismaz, kad veci sēdēsim notepadā, varēsim palasīt vecās tēmas, un vienkārši ierēkt, ko mēs esam teikuši, vai kas ir noticis 30 gadus back. Nostaļgija panesās.

aoma
    Participant

lapsa, tu esi sens, tik sens, ka skolas, kur mācīties pareizrakstību, vēl nebija izgudrotas 😀

Foxsk8
    Participant

Nu šeit nav formāla sarakste, līdz ar to, aoma kungs, varu rakstīt brīvā stilā, nav raksts, un protams, latviešu valoda kā tāda man nekad nav patikusi, ja tas bija tavs mērķis piesieties manam rakstības stilam.

Toms
    Participant

Pašos pirmsākumos man “internets” aisocējās ar šo lapu: https://web.archive.org/web/19990125103115/https://www.search.lv/

😀

izredzētais
    Participant

man internetu pieslēdza pirms 10+ gadiem …

lielākais tā laika prieks bija chat.delfi.lv – toreiz tas bija baigais bums. kad pēc pāris gadiem sāku lietot mircu un vēlāk skriptus – pasaule apgriezās kājām gaisā 😀

root
    Participant

Es visdrīzāk tāpat strādātu IT. Visdrīzāk pie kādas teorijas, kā atjaunot globālo tīmekli tikai šoreiz bez kļūdām un novecojušiem standartiem 😀

Mad182
    Participant

foxsk8 wrote:

arī telefonu sakari tik tiko parādijās

Tu gan esi sens 😀

https://en.wikipedia.org/wiki/Telephone#History

root
    Participant

Viņš noteikti domāja mobilo telefonu sakarus 😀

aoma
    Participant

Fox, tas nebija ļauni domāts, vienkārši mazliet kaitina, ja pieauguši (pieņemu, ka esi tāds) cilvēki raksta nejiet, teu, nau, pac, abdirsts utt. 🙂

Ir cilvēki, kas uz nesaprastu jautājumu atbild ar ko? un ir tādi, kas saka kā lūdzu?

Piederu pie pēdējiem 🙂

P.S. Skolas laikā es arī necietu mācīties valodas, nu ne ko, vēlāk biju spiests apgūt ne vienu vien 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā