Jau 18 stundas Microsoft pūlas atjaunot Outlook un Hotmail darbību

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Jau 18 stundas Microsoft pūlas atjaunot Outlook un Hotmail darbību

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Jau vakar vakarā parādījās pirmās sūdzības par Microsoft e-pasta servisu Outlook un Hotmail darbību. Uz publikācijas tapšanas brīdi jau 18 stundas daļa lietotāju netiek klāt saviem e-pasta ziņojumiem. Š oreiz Microsoft reaģēja ļoti ātri un jau pēc pusotras stundas izplatīja paziņojumu, ka problēma ir apzināta, un pie tās top strādāts.

Sākumā fiksētas piekļuves grūtības arī mākoņglabātuvei SkyDrive un kalendāram. Tomēr problēma nav visaptveroša, tā visdrīzāk skar atsevišķus serverus, jo daļai Hotmail lietotāju nav nekādu traucējumu. Portāls TechCrunch atzīmē, ka tik ilgs pasta pakalpojumu pārtraukums spēj iedragāt uzticību Microsoft mākoņdatošanas dienestiem, jo daudzi uzņēmumi lieto šos servisus, un no to normālas darbības atkarīgs viņu bizness.

Pārbaudīt Microsoft pakalpojumu statusu var šeit: https://status.live.com/

Tiek solīta pilnīga pakalpojuma atjaunošana līdz 19.00 pēc Latvijas laika.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_hot_1.jpg[/img]

valters.vasilis
    Participant
    aoma
    Participant

Vakar kārtoju savu Skydrive mapi, piedodiet, es netīšām 🙂

P.S. Vai tiešām ilgstoša Linux lietošana rada atkarību un galu galā noved pie pilnīga daunisma?

exiy
    Participant

Es atvainojos? Lietoju hotmail/Outlook 72 stundas. Burtiski stāv vaļā un vis notiek kā ikdienā, kad saņemu e-pastus, sūtu tos un veicu vēl kaudzi ar darbībām.. Nebiju izjutis šādas problēmas.

samurajs
    Participant

Tagad viss ir kārtībā.

exiy
    Participant

Tgd jā, bet salīdzi 18 stundas ar vienu mēnesi vai pat vairākiem.

Bija tāds gadījums, kad netiku klāt e-pastam tik igi pat..

Hormail kādreiz izplatīja tādu paziņojumu, ka veic kaut kādus uzlabojumus vai kaut ko tādu..

Oke, tas nav pārāk iepriecinoši, bet arī kaut kas tāds ir gadījies.

Neskaitot to, ka tu vienu dienu pieslēdzies abiem mailiem un tevi pārsteidz uzraksts, ka konts ir bloķēts.

Man personīgi patīk hotmail, esmu atjaunojies uz jau iepriekšminēeto outlook un tas ir ērts, bez reklāmām un vienkarši biznessa jomā noderīga lieta 🙂

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?