Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › jaudīgāks rūteris
Nekad nav gadijies saskarties ar tik daudz lietotājiem. Vispār jau nav pat skaidrs kādu iekārtu vajadzētu 🙂
Mikrotiki ir plaši konfigurējima ar trilions iespējām, bet tur vaig maģistra grādu kodolfizikā, lai ar viņu tiktu galā.
Bet ko ta es te – tūlīt atnāks Betons un pateiks kā īsti veči dara…
tas WRT 54GL liekas ir nedaudz novecojis?
Tas ir open office tipa birojs 285 m2. Darba zālē ir visas darba vietas plus viens kabinets grāmatvedim un konferenču istaba.
Es skatijos uz šiem cisco rūteriem
Nav jau māksla iztērēt naudu, varbūt var apieties ar ko lētāku un ne mazāk efektīvu 🙂
Bet nu WiFi sāk čakarēties, kad sāk parādīties padaudz klientu…. caur vadu daudz stabilāk strādā un daudz lētāk…
2. Kā saprast open office? Vai tas nozīmē ka tur būs kaukādi 1reiz piestaigājošie ciemiņi, kuri firmā nestrādā?
3. Ja tu taisies ierīkot tādu tīklu, bet tev ir jāprasa šitādi jautājumi forumā, tad TU NEKO NEVARI IZDARĪT! Ja nu tikai iztērēt firmas naudu.
4. Tu nekur neesi pieminējis pieslēguma ātrumu.
5. Tikai minējums, aptuvens, no taviem attālināti aptuvenajiem tekstiem – materiālos 85Ls par 3paku AccessPointiem, 25Ls par tikšķi (vai 42Ls, ja ar iebūvēto bezvadnieku), 40Ls par kabeli, 26Ls par switchiem, 3Ls par konektoriem.
Konfigurēšana un IDEJA (pareiza, BEZ pišas) – 50Ls. Par pārējo darbu nevar pateikt neredzot telpas, var būt no 50 līdz pat 350.
Pagaidām, kamēr uzņēmums negrasās investēt līdzekļus tīkla attīstībā, arī es par šīm lietām neiespringstu.
Starpcitu, Beton, ko tu rekomendē kā rūteri ar labu proci – tādas lietas specenē parasti neraksta un man ir slinkums rakņāties? Nu, piemēram, Mikrotik ar savu 400Mhz proci ir OK, priekš 30 purniem?
Tu esi *** ***
Domāju ņemsim to RV180w. Būs ok, Negribas īpaši skraidīt un meklēt.
Preses relīzes