Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Jaun
SE W580 turpina populâro Walkman sçriju, komplektâcijâ lîdz nâks 512 MB atmiòas karte. Modelim ir iebûvçts soïu skaitîtâjs, noietâ attâluma un pârvietoðanâs âtruma kalkulators, tâtad tas îpaði varçtu interesçt sportistus. Iebûvçtâ kamera – 2 MPix. Ir FM radio, Bluetooth, TrackID sistçma. Izgatavots slider formâ, biezums 14 mm. Korpusa noformçjums – sudraba un balts.
SE Z750 ir pirmais 3 diapazonu telefons, kurð atbalsta îpaði âtro HSDPA datu pârraides tehnoloìiju. Modelim ir 2 kameras: viena 2 Mpix, otra – ar VGA izðíirtspçju, domâta videozvanu veikðanai. Ir slots atmiòas kartei, iebûvçts FM radio.
Korpuss – saliekams, krâsa – sudrabaina un rozâ.
Abiem telefoniem ir 320×240 pix QVGA displeji.
1.attçls: W580
2.attçls: Z750
Ðî gada janvârî nopirku K800i. Nu jâ, ir viòam 3,2MP foto kamera, bet iebûvçtais e-pasta klients vçl joprojâm nerâda html pastus (tâ pat kâ T630).
Zem katras kritikas ir îsziòu sûtîðana – nav iespçjams nosûtît garâs îsziòas: telefons saka, ka neesot zonas. Sviests kaut kâds.
Kâda jçga no krâsainajiem un animçtajiem menu, ja telefona atbildes reakcija gandrîz 1 sekundi ilga? Vairs nevar efektîvi izmantot cipariskâs saîsnes, piemçram 1-2-4 îszinâm, 2-1-5 skaòas konfigurâcijai, u.t.t., jo telefona aparâts vienkârði netiek ietotâjam lîdzi!
Par mûziku runâjot… Laikam esmu jau pârdzîvojis to vecumu, kad mûziku vienmçr jânçsâ lîdzi. Un piòíerîgie austiòu vadi un tas ka tie ausu puïíi
Ak, ja varçtu visas tâ vizualizâcijas un krâsas izslçgt …
Hmmm… man ir Z550i un ne par ko nesûdzos. Garâs SMS sûta normâli, menu reakcija arî nav lçnâka kâ citiem. Par iebûvçto Email klientu nezinu, lietoju flurry.
3D spçles nebremzç.
Izskatâs, ka K800i par daudz advancçts, procesors vnk netiek lîdz…
Vçl viena lieta, ko es no mûsu operatoriem nesaprotu ir – kâpçc vienam telefona numuram nav iespçjams pieðíirt divas kartes – piemçram, cilvçkiem, kam ir iebûvçts telefons auto. Lai tas strâdâtu ir nepiecieðama sim karte… bet jaunu telefona nummuru tikai priekð auto iegâdâties ir nepraktiski un stulbi. Normâlâs republikâs ir pat tâ, ka sarunas ðajâ “iekðçjâ tîklâ” starp viena telefona abonenta sim kartçm ir bez maksas, taèu lîdz tam acîmredzot vçl mums tâls ceïð 😉 😀
Vçl viena lieta, ko es no mûsu operatoriem nesaprotu ir – kâpçc vienam telefona numuram nav iespçjams pieðíirt divas kartes – piemçram, cilvçkiem, kam ir iebûvçts telefons auto. Lai tas strâdâtu ir nepiecieðama sim karte… bet jaunu telefona nummuru tikai priekð auto iegâdâties ir nepraktiski un stulbi. Normâlâs republikâs ir pat tâ, ka sarunas ðajâ “iekðçjâ tîklâ” starp viena telefona abonenta sim kartçm ir bez maksas, taèu lîdz tam acîmredzot vçl mums tâls ceïð 😉 😀
Pârâk âtri skrien tas Sony-Ericsson. Ka tik âtrâk izlaist jaunu modeli.
Ðî gada janvârî nopirku K800i. Nu jâ, ir viòam 3,2MP foto kamera, bet iebûvçtais e-pasta klients vçl joprojâm nerâda html pastus (tâ pat kâ T630).
Zem katras kritikas ir îsziòu sûtîðana – nav iespçjams nosûtît garâs îsziòas: telefons saka, ka neesot zonas. Sviests kaut kâds.
Kâda jçga no krâsainajiem un animçtajiem menu, ja telefona atbildes reakcija gandrîz 1 sekundi ilga? Vairs nevar efektîvi izmantot cipariskâs saîsnes, piemçram 1-2-4 îszinâm, 2-1-5 skaòas konfigurâcijai, u.t.t., jo telefona aparâts vienkârði netiek ietotâjam lîdzi!
Par mûziku runâjot… Laikam esmu jau pârdzîvojis to vecumu, kad mûziku vienmçr jânçsâ lîdzi. Un piòíerîgie austiòu vadi un tas ka tie ausu puïíi
Noperc Nokia 🙂 (Paðam nepatîk)
Pârâk âtri skrien tas Sony-Ericsson. Ka tik âtrâk izlaist jaunu modeli.
Noperc Nokia 🙂 (Paðam nepatîk)
nesuudzos
nesuudzos
Preses relīzes