Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Jauna dizaina tālruņi Nokia 6700 slide un Nokia 7230
Nokia 6700 slide un Nokia 7230 patīkami pārsteigs ne tikai ar iespaidīgām attēlu veidošanas funkcijām un ātru piekļuvi populāriem sociālajiem tīkliem, bet arī ar iespēju no dažādu košu krāsu modeļiem izvēlēties savai gaumei atbilstošāko. Pateicoties 3G savienojumam, abu tālruņu lietotāji var viegli piekļūt Nokia tiešsaistes pakalpojumu portālam Ovi (tālrunī:
Nokia 6700 slide ir pieejams sešās spilgtās krāsās – rozā, sarkanā, zilā, laima (dzelteni zaļā), alumīnija un purpura. Atbīdāmajam tālrunim ir kompakts un moderns dizains un alumīnija apdare, tāpēc to ir īpaši ērti turēt rokā un ielikt kabatā vai rokas somā. Nokia 6700 ir 5 megapikseļu kamera ar Carl Zeiss optiku augstas kvalitātes attēlu uzņemšanai. Tālrunī attēlus iespējams rediģēt un augšupielādēt internetā tieši no kameras izvēlnes. Ä€trgaitas 3G savienojums nodrošina vieglu pieeju iecienītākajām mājas lapām, sociālajiem tīkliem un e-pastam.
Slaidera tipa tālrunim Nokia 7230 ir arī kompakts dizains un bagātīgs funkciju klāsts par pieņemamu cenu. Nokia 7230 ir 3,2 megapikseļu kamera, 2,4 collas liels displejs un ātrs 3G savienojums, lai atrodoties ceļā varētu ērti pārlūkot e-pastu un sūtīt tūlītējos ziņojumus. Īpašs tālruņa apgaismojums informēs par neatbildētiem zvaniem un ziņojumiem. Jaunais tālrunis ir pieejams dažādās krāsu variācijās.
Papildu informācija par Nokia 6700 slide un Nokia 7230 ir pieejama Nokia mājas lapā:
Nokia preses relīze
Kaut kā tās noapaļotās malas mazliet iPod nano atgādina…
Lol kārtējais lohs kurš salīdzina visu ar podu. Piemēram apskaties 6233 tam arī ir noapaļotas malas un viņš parādījās krietni pirms poda.
Bet šie produkti pēc dizaina man riebjas.
Kas attiecas uz rakstu: samuraj, man gan liekas, ka tev vajadzēja zināt, ka ar telefonu nekad nedabūsi augstas kvalitātes attēlus. Ož pēc mehāniskas tulkošanas bez līdz domāšanas. Vai varbūt es kļūdos un šī ir tikai preses relīze?
🙂
P.S. Augsta kvalitāte: nu vismaz ziepju trauka līmenis, bet telefonam tās kameras ir tiešām salīdzinoši nožēlojamas (iet runa par jebkuru telefonu)
Preses relīzes