Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › Jauna mātesplate, nobeigusies?
Kā arī visu pārējo priekš jaunas sistēmas.
Saņemot preci, sāku likt visu kopā, salieku, bet tavu brīnumu, PC nestartējās. Labi skatos, pētu, viss ir ideāli salikts.
Novērojum.
Ieslēdzot PC itkā ieslēdzas, un tad izslēdzas.
Labi skatos tālāk.
Izņemu laukā CPU barošanas 4pin konektoru.
Slēdzu iekšā, skatos viss iegriežas, viss turās, bet bildes nav.
Ir vairāki mani varianti.
1. Vai nu kaut kas neta bija saslegts un MB dabūja īso.
2. Brāķis
3. Kaut kāds knifs
Neizportamās lietas.
1. Kā var sistēma vispār startēties bez CPU 4pin barošanas. (Ir izņemumi, bet nu nejau Dual Core)
2. Kāpēc, kad izņemot CPU 4pin barošanu, sistēma iestartējas
Itkā jau ir tā, ka sistēmai bez CPU 4pin barošanas vispār nevajadzētu startēties. Liekas, ka viss te strādā adžgārni. Ar CPU4pin nejiet, ar CPU4pin iet, bet video signāla nav.
Pirmo reizi, kaut kas tāds ir gadījies.
Atbildēt lūdzams tikai zinošiem.
Vislabāk pajautā Rajah, viņš nodarbojas ar dzelžu stellēšanu prof.līmenī, moš zinās.
Kas attiecas uz DualCore jaudu- blēņas, tas pats 65W korpuss vien ir kā visiem AMD pročiem…
PC stelēju bieži. Kā var vispār cooleri aizmirst pieslēgt. Viss ir pieslēgts, kā jau pirmajā poustā rakstīju, un arī uzrakstīju visu kas novērots. Tagad pret Abit man ir vemšana 😀 😀 😀
P.s. Abit nav ne vainas. Vaina ir Tevī ka Tu nemāki pareizi visu saslēgt / nopirkt 😀
P.s.s. Cool $ Quiets nav nekāda sistēma ka jāgaida ka procis uzkarst. Vnk dators darbojas un ventilators griežas tikai vajadzības gadījumā, ja procis ir siltāks par kaut kādiem tur grādiem.
Tas vien jau man liek domāt, ka ar plati nav kaut kas kārtībā.
Bāc tu domā, ka es tik tups, ka slēdzīšus nemāku saslēgt, ka tā jautā 😀
Teicu jau ka PC stelēju diezgan bieži un neesmu šajās lietās beginers.
Preses relīzes