Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Jauna monitora izvēle.
Vai arī labāk ņemt kaut ko vienkāršāku? –
Gribētu dzirdēt profesionāļu viedokli par monitora izvēli un kam visvairāk jāpievērš uzmanība,lai nopirktu kvalitatīvu mantu.
Tā jau tie IPS matricu ekrāni skaitās ahūna labi, bet rūdītiem geimeriem var nepatikt tas, ka tiem ir lēnāki atbildes laiki kā ar parasto TN matricu aprīkotiem, tāda paša gadu gājuma monitoriem. Straujās kustībās ar rūdītu aci var pamanīt ēnošanos.
Bet ja tu neesi izvirtis geimeris ar rūdītu aci, tad visdrīzāk, tu atšķirību spēlēs starp 2ms vai 6ms īpaši nemanīsi. Varbūt kļūdos, jo nav sanācis uz spēlēm testēt lielos ekrānus ar tieši lēnākajiem atbildes laikiem. Senāk uz 17″ 4:3 ar 6ms, spēles spēlēju, bet neko nepatīkamu neievēroju.
Ja nemaldos, tad šis ir mans –
Spēles iet bez problēmām, filmas izskatās smuki. Neko citu piebilst nevaru.
Philips 232EL2SB
Nav ne vainas. Īpašs pluss: ir iebūvēti skaļrunīši. Bez tā, kas uzrādīts lapā, vēl ir HDMI pieslēgvieta.
Kāpēc šitie tik lēti? Ražoti tepat Polijas Philips televizoru rūpnīcā, un nonāk LV bez starpnieku varzas.
(24″). Nevaru sūdzēties. Patīk dizains (kaut arī vairumā gadījumu tādām lietām uzmanību nepievēršu), skata leņķim nav ne vainas. Par krāsām runājot: nav man rūdīta acs un neesmu izlepis, tāpēc visi monitori liekas daudzmaz vienādi, tāpēc nespēšu atbildēt par krāsām.
EDIT: aplūrēju, laikam vairs nav tāds pārdošanā.
Vai arī taupības nolūkos apvieno istabas ?
Nu piedod, vajag man žulti izliet.
23 šobrīd liekas jau pa mazu, ja tagad pirktu tad jau 27-30 collas, bet šis monis ir ļoti labs.
un te ir līdzīgs m79:
Preses relīzes