Jauna PC iegāde

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Jauna PC iegāde

Tiek skatīts 7 ierakstu – 21 līdz 27 (no 27 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Piskadrons
    Participant

Quote:

AMD netur līdzi i7

Ja jau esi tāds spec kompjos tad kapēc vispār šeit kautko jautā 😀

quizzical
    Participant

Videokarti tieši izvēlējos starp GTX560, HD7850, bet mana izvēle krita tieši uz mazliet vecāko HD6870, jo tā benchmark testos pārspēja abas. Tavas piedāvātās versijas jau tiku apskatījis un, manuprāt, tām videokartēm cenas starpība neatspēko kvalitāti.

quizzical
    Participant

Dalīties ar viedokļiem.

Ja tu gribi tēlot specu tad jau varētu piedāvāt kādu tieši citu produktu, pamatojot savu izvēli, nevis kautko gaisā grābstīt no “teorētiskā viedokļa”

Willis
    Participant

Tiešām pārspēj ?!

quizzical
    Participant

Līdzvērtīgā cenu līmenī pārspēj.

Tavs piedāvātais HD7850 ir spēcīgs, bet neietilpst cenā līdz 150Ls. Lai pats esmu GeForce piekritējs, šoreiz Radeon ir acīmredzot labāks. Ja ņemu kādu no šīm kartēm, jāizvēlas citas komponentes vājākas, bet dēļ video negribās ņemt nost no citām

Willis
    Participant

Quote:

Š eit man galvenais ir detaļu izvēle, nevis atrast to pašu preci lētākā internetveikalā, jo to visu iegādāšos par bāzes cenām.

… un vēlāk..

Quote:

Tavs piedāvātais HD7850 ir spēcīgs, bet neietilpst cenā līdz 150Ls.

🙂 Kurā vietā tu ‘dzen’ ?

quizzical
    Participant

Ar 150Ls bija domāta aptuvenā cena internetveikalos, attiecīgi rēķinot ka bāzes cena būs vēl zemāka. Ja ar visu komplektāciju tieku iekš 600Ls tad, protams, 256bit HD7850 ir labāka, tikai neesmu pārliecināts vai tur vajadzīgi 2gb ram.

Tiek skatīts 7 ierakstu – 21 līdz 27 (no 27 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā