Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Jauna videokarta
nevertell, tu āpsi. A kur tev iekš GDDR5 ir x5? Nu nav tur nekāds x5. GDDR5 ir apmēram divas reizes ātrāks par GDDR3… kaut kas līdzīgs QDR.
tuneli to jau ar nevertell rakstīja
gddr5 = x5
gddr3 = x3
5 – 3 = 2 reizes atrāks
Aizver muti, tā ir smirdīgākā karte pasaulē. Ne tikai tas fakts ka 64 stream procesori aizrijās momentāli. Plus vel tai maitai vajag papildus barošanu. Saliku kompis ar šito draņķi, assasin creed normāli pat nevilka. GRID pie mazākajiem dūmu efektiem fps nokrīt līdz pilnīgi nespēlējamam rezultātam. Tā bija pēdējā reize kad uz nVidia pusi skatījos.
Un beidzot noskaidroju, man ir 400W PSU.
Jūsu domas par šo?
Jūsu domas par šo?
Laba, tik brands tāds ne pārāk. + (piegāde 2-4 nedēļu laikā)
Bet, ja man PSU ir tikai 400W, viņa strādās?
Es protams ņemtu Asus, bet tā jau ir paša izvēlē. Asus kartei arī dzesē izskatās prātīgāka.
Un pie reizes, kas tev ar ventilatoriem korpusā? Stipri ieteikti ja nav, tad kādu 120mm fanu sānā ielikti.
Tā kā… ķebenomāķeri… traumētais geimeris ar plānu maku, mhh… ka tevi pokemons :>
Skatos uz šo:
Bet tur tipa vajag to 6pin štekeri. Skatos youtubā visādus tutoriāļus un redzu, ka komplektā jau kartei nāk līdz pārveidotājs, kur vienā galā tas 6pin ko sprauž kartē un divi tādi plakani (
Ja gribi, lai es tevi ieklausos, varbut pamato savu viedokli. Un karti lidz 65ls, barokli gan tagad nepirksu.
Uuu mēs esam asi, tad pagaidi kamēr kāds no foruma tev ieteiks (kuri paši sēž uz integrātājām un spēlēs nespēlē) kādu jauku kartīti, te daži diezgan jaukus piedāvājumus izteica! Pērc nost nenožēlosi!
Preses relīzes