Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Jaunais Office iegūst nosaukumu un logo
tg, lietoju OOo
Dizains +10,654
Hah, gaidam MS Office AdBlocker. 😀
Tas tikai parāda, ka sūdam ir jauna definīcija.
BTW, domāju, ka MS nezin tādu augiem.lv
Tiko iznaaca Ubuntu 9.04 Final!!!! 🙂
Jā, ir, un viss jau ir aprakstīts rakstā par 9.04 beta. Vairāk nekā papildus klāt nav nācis. Tā kā sāc kompilēt kerneli!:D
Kompilācija
Emm, viņi savu jauno produktu reklamē ar jaunu ikonu un nosaukumu ?
Tas tikai parāda, ka sūdam ir jauna definīcija.
+1,
tas Ribon vispār ir vienkārši neciešams, klasika FTW
Pagaidām stāvēšu vēl uz 8.10, jo 9.04 ir tas bugs, kas neļauj man viņu pat uzinstalēt uz mna vecā kompja – integrētā v-karte nepatīk
Nez vai uzreiz tā jāklūp virsū par “reklāmu”. Š aubos, ka viņi vispār šobrīd plāno kko reklamēt, vēl pat nav pieejama publiskā testēšana. Bet nu kas tad diži jauns tur var būt? Tā tak ir vnk programmu paka ar pāris mērķiem ko tās pilda. Nekādu revolūciju jau nevarēs sagaidīt. Var pamainīt interfeisu, izskatu, piemest liekus clipboardus,rakstības stilus u.c. nejēdzības, bet nekādas brutālas izmaiņas tak nevar tur uztaisīt. Ja nu vienīgi jaunu programmu pielikt tai pakai. Es tikai ceru, ka dokumenti ko izveidošu ar 2010 būs atverami arī ar vecākām versijām.
Piekrītu, programmai jāpilda savas funkcijas un viss! 🙂 Neko citu tur nemaz nevajag, vienīgais varētu uzlabot ātrdarbību un ergonomiku…
Nez vai uzreiz tā jāklūp virsū par “reklāmu”. Š aubos, ka viņi vispār šobrīd plāno kko reklamēt, vēl pat nav pieejama publiskā testēšana. Bet nu kas tad diži jauns tur var būt? Tā tak ir vnk programmu paka ar pāris mērķiem ko tās pilda. Nekādu revolūciju jau nevarēs sagaidīt. Var pamainīt interfeisu, izskatu, piemest liekus clipboardus,rakstības stilus u.c. nejēdzības, bet nekādas brutālas izmaiņas tak nevar tur uztaisīt. Ja nu vienīgi jaunu programmu pielikt tai pakai. Es tikai ceru, ka dokumenti ko izveidošu ar 2010 būs atverami arī ar vecākām versijām.
Nu tur jau ir tā revolūcija – vecais pirmais žigulītis, tikai izskatās kā jaunākais M3.
😀
Kā maikrosofts lāmeriem – savas produkcijas galvenajiem lietotājiem varēja uztaisīt joku sākot ar 2007. jopisu, tas man joprojām nav saprotams 😀