Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Jaunais uoc.lv
Tākā no manis dizaineris tik pat labs cik kosmonauts ,nekā īpaša. Bet zemē metams nav!
Jūsu viedokļi 😀
highlightings
Piedod, bet vemt gribās, ļoti neprofesionāli, saku ka ir… Piedod.
OOo klanos tavā priekšā ak varenais māksliniek ,es protams neapšaubu tavas spējas diršot toletē izdirsti monas līzas portretu! Bet varbūt kad ko saki tad pamato? Tici man kritikas man jau ir diezgan… Ja tik spēcīgs esi varbūt iesaki?
Intresanti būtu paklausīties, kā tu uztaisīji šo mājas lapu? Tu visu taisīji pilnībā no nulles, vai arī kaut kur pielietoji atvērtā koda kodus.
Visu pats ,pat ajax scriptu pats uzrakstīju ,un vis tas barojās no IPB 🙂 2 dienas dizains + ~2 nedēļas php un piedzīšana.
Tad redzēsim.
līdzīgi kā teici, izskatās podā izdirsts dizains. Kāda vaina bija vecajam?
Varbūt tāpēc ka tāda dizaina lapa bija katram otrajam tīnim?
To Samuraj
Parasts verdana fonts ,pietam tāds pats kād notepad.lv
body {
background-color:#ffffff;
font-family:Verdana;
font-size:1em;
color:#000000;
margin:0px;
padding:0px;
}
Un tāda sajuta ka ir kaudzēm fontu no kā izvēlēties 🙂 Varbūt paskaidro tuvāk kādu likti?
Par tām pogām tāda bija arī iecere nestandarta lapa un lai būtu krāsaina ,lai būtu savādāka! Nevēlējos nekādu standartu.
Tad tu apgalvo ka labāk būtu kā parasti standarta izvēlnes josla augšpusē? Visu salikt vienādos kvadrātos? Kā parasti saskaldīt tabulās. Tad jau nevajag dizainu novelc ucoz un priecājies. Es saprotu ka puse lapas galīgi neiet nekādos Web noteikumos kurus ir izdomājuši bārdaini pensionāri ,bet mani tas tieši priecē! Atrodi kaut vienu lapu kas būtu līdzīga
Bet kā lai es te sprēgātu es tāpat ņemu vērā (iespējas robežās) jūsu ieteikumus! Ja kādam tiešām nepatīk ,lūdzu pastāstiet kāpēc!
Edit.
Pievienoju draugiem.lv pasi lai var komentēt varbūt ,lūdzu izmēģināt varbūt kādu bagu atradīsiet:)
Vai tiešām tik grūti atvērt kādu deviantartu un paskatīties kādu ideju 🙂
Kaut vai šādu:
vai šādu:
Preses relīzes