Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Jaunas videokartes iegāde
Datora parametri:
Procesors – Intel Pentium 4 model 541, 3.20GHz, 1 Core(s), 2 Logical procesor(s)
OS – Microsoft Windows Ultimate 32-bit
Mātes plate – ASUS P5PL2
Videokarte – NVIDIA GeForce 7600 GS 256Mb
Kādu videokarti jūs ieteiktu ?
Video kartes iegaadee macinja biezums izsaka visu
Tb teev jaazin summa kuru gribi/vari izteereet taas iegaadei, tad arii var taalaak kko skatiities
Nem video karti, kura der Pci Express slotam. Izskatas, ka 350W buus mazliet par maz, varbuut arii nee, jaaskataas katras videokartes prasiibas.
Video kartes iegaadee macinja biezums izsaka visu
Tb teev jaazin summa kuru gribi/vari izteereet taas iegaadei, tad arii var taalaak kko skatiities
Līdz 70 Ls var iegādāties kaut ko jēdzīgu ?
Nu priekš Pentium 4 tāpat nebūs prāta darbs pirkt kautko dārgāku par 40 Ls. Jāskatās lētās Radeon HD kartiņas. Processors tāpat būs tas kas vilks zemē.
ugu, man ar P4 un lai arī cik krutu karti tur iemestu, tāpat dators neskries ātrāk, jo procesors šajā gadījumā ir noteicošais faktors!
Nū, 55xx radeons būs tieši laikā.
Tik tiešām? Varbūt tieši laikā lai mario dzenātu!
Iesaku paskatīties kādu C2D processoru vispirms (mātes plate to ļauj)… un tad, ja vajag, veikt videokartes upgreidu.
RAMs jau palielināts? 🙂
Iesaku paskatīties kādu C2D processoru vispirms (mātes plate to ļauj)… un tad, ja vajag, veikt videokartes upgreidu.
Jā RAM palielināts, bet ik pēc laika viss uzkaras un ir jārestartē dators..
ir idejas ko varētu darīt lietas labā ?
Pamēģini iesākumā izņemt vecos RAMus… un pastrādā tikai ar jaunajiem. Ja problēma turpinās – bojāts kāds no moduļiem. Cik bieži uzkaras? Uzkaras pēc kādas konkrētas darbības, jeb pēc kāda konkrēta laika?
Uzkāršanās parasti novērota, kad tiek kārtīgi noslogots procesors.
Tad nākošais punkts… paralēli tam, ka izņem vecos RAMus, paskaties BIOSā processora temperatūru (tas vairāk profilakses pēc). Tālāk… papēti, kas notiek ar vieniem pašiem jaunajiem.
Izņēmu vecos RAM ārā, mēģināju instalēt spēli, kuru jau biju mēģinājis instalēt kad bija visi 4 RAM iekšā, visas reizes dators uzkārās…. bet tagad ar diviem jaunajiem RAM viss process aizgāja vai nu veiksme vai man kompis nevelk 2Gb RAM. Interesanti ir, ka no sākuma man tika piegādāts viens jaunais RAM, jo noliktavā nebija vairs..
ar 1,5 Gb RAM neredzēju problēmas, bet kad ieliku ceturto RAM sākas šī uzkāršanās..
P.S. Mans ieteikums – atgriez vienu RAMu internetveikalam atpakaļ.
vēl nedaudz patestēšu ar 2 jaunajiem RAM un ar 3 RAM
paldies par palīdzību 🙂
Preses relīzes