Jauni Nokia tālruņi ar Symbian^3

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Jauni Nokia tālruņi ar Symbian^3

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

[imgl]https://notepad.lv/userpix/28_nw_2.jpg[/imgl]Š odien Londonā atklātajā izstādē “Nokia World 2010” tālruņu lielražotājs iepazīstināja ar trim jauniem viedtālruņu modeļiem, uz kuriem “griežas” jaunā operētājsistēmas versija Symbian^3. Par interesantāko var uzskatīt komunikatoru E7, kas izpildīts sānu slaidera formā ar fizisko QWERTY klaviatūru.

Pirmajā acu skatā E7 atgādina jau zināmo modeli N8, bet tas tikai sakļautā veidā. Jaunumam ir veselas 4 collas (!) liels iespaidīgs AMOLED ekrāns ar 640Ñ…360 izšķirtspēju. Fotografēt un filmēt var ar 8 MPix kameru, ir autofokuss un dubulta LED zibspuldze. Video kvalitāte – 720p, 25 fps.

Nokia E7 sirds ir 680 MHz ARM 11 procesors ar hardware grafikas akselerāciju. Tiek atbalstīts OpenGL ES 2.0 standarts. Modelis apgādāts ar 256 MB RAM un 512 MB ROM. Iebūvētā datu atmiņa nav liela – tikai 135 MB, bet par to var lietot atmiņas kartes līdz 32 GB. Komunikācijas iespējas ietver sevī 3G, Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 un A-GPS. Multimediju informācijas pārraidīšanai kalpo HDMI pieslēgvieta.

Komunikators pēc izmēriem nav neko lielāks par citiem, bet ir visai pasmags – 176 g. Arī neko lēts tas nebūs – 495 € bez nodokļiem. Nokia E7 varēs iegādāties jau gada beigās.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_nokiae7_3_lores_1.jpg[/img]

Abi pārējie modeļi C6-01 un C7 būs lētāki – attiecīgi 260 un 335 €. Abiem ir 8 MPix kameras, bet ekrāni mazāki – attiecīgi 3,2″ un 3,5″. Izšķirtspēja gan ir nemainīga – 640×360, kas Nokia jau kļuvusi par savdabīgu standartu. Nokia C6-01 papildus iemontēta priekšējā kamera videočatam, bet C7 – papildus mikrofons apkārtējo trokšņu kompensācijai. Bez tam pēdējais ir tikai 10,1 mm biezs.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_nokia_c6_lifestyle_01_1.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_nokia_c7_front_and_back_1.jpg[/img]

Avots – Nokia mājaslapa

TokRa
    Participant
    samurajs
    Participant

TokRa: tas links ir par C6-00, bet jaunais C6-01 ir mazliet citāds – nav qwerty-klaviatūras, kamera ir 8 MPix 5 vietā, un vēl šis tas.

daGrevis
    Participant

Ja nomainītu dzelžus un būtu Android… 🙂

Ralfie
    Participant

Tiešām tas E7 ar normālākiem dzelžiem un Androīdu būtu odziņa..

TrakaisKursis
    Participant

Man gan patīk. Bet laikam jāļauj parunāt kādam apskatniekam, kas to dabūs savos nagos un pēc tam padalīsies iespaidos. Simbiāns kā jau simbiāns, jācer ka jaunais ir daudz labāks par iepriekšējo..

piwchix
    Participant

TrakaisKursis wrote:

Simbiāns kā jau simbiāns, jācer ka jaunais ir daudz labāks par iepriekšējo..

Kas tad iepriekšējā bija tik ļoti slikts? Vai arī viena tante teica…!?

Smukulīši, ļoti patīk. Esmu lietojis laiku pa laikam dažādu firmu ražojumus, bet nekas cits man tik ļoti neiet pie sirds, kā Nokia + Symbian (Gribētu N900 ar Maemo notestēt).

zxcv
    Participant

piwchix wrote:

nekas cits man tik ļoti neiet pie sirds, kā Nokia + Symbian

man arī ļoti iet pie sirds tas stīvais, neērtais interfeiss un regulārā kāršanās.. mca mca :lala:

piwchix
    Participant

zxcv wrote:

piwchix wrote:

nekas cits man tik ļoti neiet pie sirds, kā Nokia + Symbian

man arī ļoti iet pie sirds tas stīvais, neērtais interfeiss un regulārā kāršanās.. mca mca :lala:

Parādi man, lūdzu, mūsdienīgu ierīci, kas pa laikam nenokarās!? Par regulāru es gan to nesauktu. Stīvs neērts interfeiss? Nu kā kuram, kā saka, gaumes lieta…manā uzskatījumā iOS interfeiss ir galīgi neizdevies. Pabīdi to, pavelc aiz šitā…jā, varbūt vizuāli jau diezgan m/ , bet cik praktiski? Bet tās jau ir manas personīgās domas.

msh
    Participant

piwchix wrote:

Parādi man, lūdzu, mūsdienīgu ierīci, kas pa laikam nenokarās!?

😀 😀 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?