Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Jauni Nokia tālruņi ar Symbian^3
Pirmajā acu skatā E7 atgādina jau zināmo modeli N8, bet tas tikai sakļautā veidā. Jaunumam ir veselas 4 collas (!) liels iespaidīgs AMOLED ekrāns ar 640Ñ…360 izšķirtspēju. Fotografēt un filmēt var ar 8 MPix kameru, ir autofokuss un dubulta LED zibspuldze. Video kvalitāte – 720p, 25 fps.
Nokia E7 sirds
Komunikators pēc izmēriem nav neko lielāks par citiem, bet ir visai pasmags – 176 g. Arī neko lēts tas nebūs – 495 € bez nodokļiem. Nokia E7 varēs iegādāties jau gada beigās.

Abi pārējie modeļi C6-01 un C7 būs lētāki – attiecīgi 260 un 335 €. Abiem ir 8 MPix kameras, bet ekrāni mazāki – attiecīgi 3,2″ un 3,5″. Izšķirtspēja gan ir nemainīga – 640×360, kas Nokia jau kļuvusi par savdabīgu standartu. Nokia C6-01 papildus iemontēta priekšējā kamera videočatam, bet C7 – papildus mikrofons apkārtējo trokšņu kompensācijai. Bez tam pēdējais ir tikai 10,1 mm biezs.

Simbiāns kā jau simbiāns, jācer ka jaunais ir daudz labāks par iepriekšējo..
Kas tad iepriekšējā bija tik ļoti slikts? Vai arī viena tante teica…!?
Smukulīši, ļoti patīk. Esmu lietojis laiku pa laikam dažādu firmu ražojumus, bet nekas cits man tik ļoti neiet pie sirds, kā Nokia + Symbian (Gribētu N900 ar Maemo notestēt).
nekas cits man tik ļoti neiet pie sirds, kā Nokia + Symbian
man arī ļoti iet pie sirds tas stīvais, neērtais interfeiss un regulārā kāršanās.. mca mca
nekas cits man tik ļoti neiet pie sirds, kā Nokia + Symbian
man arī ļoti iet pie sirds tas stīvais, neērtais interfeiss un regulārā kāršanās.. mca mca
Parādi man, lūdzu, mūsdienīgu ierīci, kas pa laikam nenokarās!? Par regulāru es gan to nesauktu. Stīvs neērts interfeiss? Nu kā kuram, kā saka, gaumes lieta…manā uzskatījumā iOS interfeiss ir galīgi neizdevies. Pabīdi to, pavelc aiz šitā…jā, varbūt vizuāli jau diezgan m/ , bet cik praktiski? Bet tās jau ir manas personīgās domas.
Parādi man, lūdzu, mūsdienīgu ierīci, kas pa laikam nenokarās!?
😀 😀 😀

Preses relīzes