Jaunie NOKIA superbudžeta klases telefoni

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Jaunie NOKIA superbudžeta klases telefoni

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

[imgl]https://notepad.lv/userpix/28_nokia23302323logo_1.jpg[/imgl]Nokia laiž klajā 7 jaunus superlētus telefonu modeļus, kuri paredzēti galvenokārt valstīm ar zemu dzīves līmeni. Modeļu cenas atrodas 25-90 EUR robežās. Tā kā ekonomiskā krīze kož daudzu maciņos, liela varbūtība, ka arī Latvijā par tiem būs interese.

Jaunums ir serviss “Mail On Ovi”, kas ļaus izveidot elektroniskā pasta lietotāju bez PC palīdzības, un, protams, arī lietot E-pastu. Otrs jaunums ir informatīvais serviss “Nokia Life Tools”, tas gan paredzēts Ä€zijas un Ä€frikas valstīm.

Un tagad – pie telefonu modeļiem:

Nokia 7100 Supernova maksās 74 EUR, tam ir 320×240 pix displejs, 1.3 Mpix kamera, FM radio, Bluetooth, Email klients un web-pārlūks. Tas arī viss, nav slota atmiņas kartei un tradicionālo iebūvēto pleijeru. Sarunu laiks – 3.5 h.

Dizaina ziņā, jāatzīst, modelis nebūt nav slikts savai cenai.

Sīkāk – šeit

[img]https://notepad.lv/userpix/28_nokia7100supernova_1.jpg[/img]

Nokia 5130 XpressMusic par 90 EUR ir pats lētākais no muzikālajiem telefoniem. Displejs 320×240 pix, kamera 2 Mpix, ir FM radio, pleijeris atbalsta MP3/MP4/eAAC+/WMA, var lietot microSD (TransFlash) atmiņas kartes līdz 8 GB. Ir 3.5 mm austiņu ligzda. Sarunu ilgums – līdz 6 h.

Ir visi komunikāciju veidi: GPRS, EDGE, HSCSD, Bluetooth, USB.

Sīkāk –šeit.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_11194720371_real_1.jpg[/img]

Nokia 2320 classic (€40), Nokia 2323 classic (€40) un Nokia 2330 classic (€50) ir visvienkāršākie no kaut cik lietojamiem, domāti tiem, kuriem vajag tikai piezvanīt. Modelim 2323 papildus ir FM-radio ar ieraksta iespēju, 2330 – VGA kamera. Displejs – 128×160.

Telefoni ir ļoti viegli, tikai 78 g, sarunu režīmā “velk” 6 h.

Ir Java MIDP 2.0 , xHTML pārlūks, Bluetooth.

Sīkāk – šeit.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_nokia23302323_1.jpg[/img]

Pēdējie 2 modeļi – Nokia 1202 un Nokia 1661 maksā 25 un 30 EUR attiecīgi; pirmajam ekrāns melnbalts, 96×68 pix, bet par to ir iebūvēts lukturītis. Sakarā ar funkciju nabadzību baterija izlietojas lēnām, kalpojot līdz 9 h sarunu režīmā un līdz 26 dienām – standby.

Lasīt sīkāk – šeit.

Otrs skaitās pasaulē vislētākais telefons ar 128×160 krāsu displeju. Tā parametri arī nemaz nav tik slikti, līdz 8 h sarunu laika + iebūvēts FM radio + lukturītis.

Lasām – šeit

[img]https://notepad.lv/userpix/28_nokia16611202_1.jpg[/img]

ReB00t
    Participant

Super, cerams ka LV arī būs, un par tādu cenu pietiekama funkcionalitāte, varētu iegādāties kā rezerves variantu, vai arī ņemt līdzi pārgājienos un tamlīdzīgās situācijās

msh
    Participant

Neaizmirstiet, ka 3 lati ir 5 eiras 😀

Ja jau kluciju augšgals ir vidējs, tad šitādu ķīniešu kluciju lietotājs būs īsts “disconnecting people” 😀

samurajs
    Participant

msh… ko tu vēl gribi par santīmiem? ja ‘disconnecting’, tad izmet miskastē un pērc nākamo! 😀 Tos 2 garantijas gadus izvilks, vairāk arī nav vajadzīgs!

Creep
    Participant

msh: tu zini, tās super lētās trubas bieži vien ir kvalitatīvākas un dzīvo ilgāk, nekā dārgā gala pārbāztie dranķi…

Athlons
    Participant

nu bet skaist gan, pēc suņa…

Loading
    Participant

Manas sapņu telefona funkcijas – Īsziņas, zvanīšana, ātrie zvani, pēdējo zvanu saraksts, kalendārs, modinātājs, bluetooth! Š ie jau ir tuvu tam.

marr
    Participant

Statistiski ilgāk šādi telefoni vilks kaut tikai tāpēc, ka viņiem ir maz kam noiet greizi. Tādi, kam ir daudz dažādu gadžetu/funkciju, tiem arī vairāk kas var noiet greizi

Chosen
    Participant

Paši lētākie man iepatikās. Š ādi telefoni pilnīgi iederas kā papildus vai arī darbā!

msh
    Participant

Loading wrote:

Manas sapņu telefona funkcijas – Īsziņas, zvanīšana, ātrie zvani, pēdējo zvanu saraksts, kalendārs, modinātājs, bluetooth! Š ie jau ir tuvu tam.

Zilie zobi pie tādām sapņu funkcijām laikam ir tikai lai savāktu vīrusus un tos sūtītu tālāk, nevienai no citām minētajām funkcijām zilos zobus nevajag, bet paši zilie zobi par sevi nevienam nav vajadzīgi 😀

sm00x
    Participant

Nokia atkal ieraava auzaas. Kaa jau tas notiek peedejos cik gadus… tas pats liktenis kas Siemens – taisija labus aparaatus un peekshnji priekshnieciiba palika debiila.

Jautaasiet kapeec ieraava auzaas? A kaada velna peec leetajam telefona modelim ir vajadziiga kamera un FM radio? Taapat taa draza nav lietojama!

Tas ir taapat kaa ar kuro tur E modeli kuram viss ir gandriiz kaa N95, tikai cena pa 40% zemaaka UN – kamera nevis 5Mpix bet 2!!!! Nu kapeec uztaisot perfektu telefonu ir speciaali vinjaa kaukas jaaieliek slikts? Kur logjika? Nokia vienkaarshi paliek par suudu.

marr
    Participant

skatos, sm00x, Tev tendence runāt par kaut ko, ko nemaz neatceries…

Tu runā par nokia E51? Ja tā, tad es, personīgi, ļoti apmierināts ar šo tālruni un to pašu 2 Mpix kameru. Priekš kārtīgas fotogrāfēšanas man ir cita iekārta, saukta par fotoaparātu, šo iebūvēto izmantoju tikai ašiem snapshotiem, kam 2 Mpix kamera mani pilnīgi apmierina. Labi, nav tumsā nekāda kvalitāte, bet cik bieži tas vispār ir nepieciešams/vēlams? Kam man maksāt +100 Ls par kaut kādu fotokameru, kuru man 100 gadi nevajag, un man tikpat ilgi nav nekāda vēlēšanās skatīties filmas telefonā, 8 GB atmiņu man līdz ar to arī ne tuvu nevajag.

Lieki teikt, ka attiecīgais Nokia E51 jau cik mēnešus ir pārdotākais smartphone tipa telefons Latvijā.

Ir tāda lieta kā tirgus segments un šiem diviem modeļiem (kā arī lētā gala telefoniem) ir dažādi tirgus segmenti. Katram segmentam paredzēts savs tālrunis, to Tev vismaz vajadzētu spēt pieņemt.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā