Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Jaunie NOKIA superbudžeta klases telefoni
Jaunums ir serviss “Mail On Ovi”, kas ļaus izveidot elektroniskā pasta lietotāju bez PC palīdzības, un, protams, arī lietot E-pastu. Otrs jaunums ir informatīvais serviss “Nokia Life Tools”, tas gan paredzēts Ä€zijas un Ä€frikas valstīm.
Un tagad – pie telefonu modeļiem:
Nokia 7100 Supernova
Dizaina ziņā, jāatzīst, modelis nebūt nav slikts savai cenai.
Nokia 5130 XpressMusic
Ir visi komunikāciju veidi: GPRS, EDGE, HSCSD, Bluetooth, USB.
Nokia 2320 classic (€40), Nokia 2323 classic (€40) un Nokia 2330 classic (€50)
Telefoni ir ļoti viegli, tikai 78 g, sarunu režīmā “velk” 6 h.
Ir Java MIDP 2.0 , xHTML pārlūks, Bluetooth.
Pēdējie 2 modeļi – Nokia 1202 un Nokia 1661
Otrs skaitās pasaulē vislētākais telefons ar 128×160 krāsu displeju. Tā parametri arī nemaz nav tik slikti, līdz 8 h sarunu laika + iebūvēts FM radio + lukturītis.
Ja jau kluciju augšgals ir vidējs, tad šitādu ķīniešu kluciju lietotājs būs īsts “disconnecting people” 😀
Manas sapņu telefona funkcijas – Īsziņas, zvanīšana, ātrie zvani, pēdējo zvanu saraksts, kalendārs, modinātājs, bluetooth! Š ie jau ir tuvu tam.
Zilie zobi pie tādām sapņu funkcijām laikam ir tikai lai savāktu vīrusus un tos sūtītu tālāk, nevienai no citām minētajām funkcijām zilos zobus nevajag, bet paši zilie zobi par sevi nevienam nav vajadzīgi 😀
Jautaasiet kapeec ieraava auzaas? A kaada velna peec leetajam telefona modelim ir vajadziiga kamera un FM radio? Taapat taa draza nav lietojama!
Tas ir taapat kaa ar kuro tur E modeli kuram viss ir gandriiz kaa N95, tikai cena pa 40% zemaaka UN – kamera nevis 5Mpix bet 2!!!! Nu kapeec uztaisot perfektu telefonu ir speciaali vinjaa kaukas jaaieliek slikts? Kur logjika? Nokia vienkaarshi paliek par suudu.
Tu runā par nokia E51? Ja tā, tad es, personīgi, ļoti apmierināts ar šo tālruni un to pašu 2 Mpix kameru. Priekš kārtīgas fotogrāfēšanas man ir cita iekārta, saukta par fotoaparātu, šo iebūvēto izmantoju tikai ašiem snapshotiem, kam 2 Mpix kamera mani pilnīgi apmierina. Labi, nav tumsā nekāda kvalitāte, bet cik bieži tas vispār ir nepieciešams/vēlams? Kam man maksāt +100 Ls par kaut kādu fotokameru, kuru man 100 gadi nevajag, un man tikpat ilgi nav nekāda vēlēšanās skatīties filmas telefonā, 8 GB atmiņu man līdz ar to arī ne tuvu nevajag.
Lieki teikt, ka attiecīgais Nokia E51 jau cik mēnešus ir pārdotākais smartphone tipa telefons Latvijā.
Ir tāda lieta kā tirgus segments un šiem diviem modeļiem (kā arī lētā gala telefoniem) ir dažādi tirgus segmenti. Katram segmentam paredzēts savs tālrunis, to Tev vismaz vajadzētu spēt pieņemt.
Preses relīzes