Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Jauniņai PayPal
Piereģistrējos un man no konta atvilka 1 dolāru un 1.5Euro.
Paypal pēc visām reģistrācijas procedūrām man rādija ka mana bilance ir šie 1,5Euro. Nolēmu nopirkt nieciņu par 2USD, bet 1,5eur (1.89USD) palika neskarti toties no bankas konta tika novilkti atsevišķi 1.13Ls.
Kāpēc tā?
Un cik saprotu, tad tas 1USD atgriezīsies un bankas konta, ja?
Bet iepērkoties eBay gan esi apdomīgs – iesācējam tur ir pietiekami daudz zemūdens akmeņu.
Man dīvainā kārtā nesanāk apmaksāt ebay preces ar paypal iekrāto naudu, met kautkādu erroru.
par 2Ls viņi tev pārskaitīs šo paypal naudu uz tavu bankas kontu.
Lopi. 🙂
Varbūt vēl bijis kāds tāds “kriminālists” kā es, kā ir ar mantu izņemšanu pastā – norādītais dzimšanas gads kaut ko ietekmē?
Laimīgie. Paypals manu Nordea Maestro neņem pretī. Negribas taisīt citā bankā un vistuālās kartes, tādēļ nākas iepierkties caur draugiem. Ir citi varianti?
Jocīgi, man Nordea iedeva Mastercard un Maestro, kad pārgāju pie šamiem – Maestro nemaz nav paredzēts i-neta iepirkumiem, tur nekas nesanāks. Tev vajadzētu dabūt Mastercard no viņiem.
Vai ir liela nozīme ja Zip Code ir norādīts kā +3101, nevis LV-3101.
Itkā 2 pārdevējiem kuri vēl nav izsūtijuši preces aizrakstiju ka pareizais ir LV-3101, un vai lūdzu nevarētu uz vēstules rakstīt to
PayPal’ā var iepirkties ar cita cilvēka Visa karti ?
Es domāju par ko citu, varbūt var būt problēmas ar kartes īpašnieka vārdu kurš arī ir jāieraksta .
Preses relīzes